To 2020 το αυτοκίνητο της Apple


H Apple πιέζει 200 συνεργάτες της, ώστε να είναι έτοιμη να βγάλει το 2020 στην παραγωγή το δικό της ηλεκτρικό αυτοκίνητο! Η Apple έχει θέσει ορόσημο το 2020, για να ξεκινήσει τότε η παραγωγή του δικού της αυτοκινήτου. 



Σύμφωνα μάλιστα με το οικονομικό πρακτορείο Bloomberg πιέζει προς αυτήν την κατεύθυνση τους 200 συνεργάτες της, που έχουν επωμιστεί την εξέλιξη του συγκεκριμένου μοντέλου.

Ωστόσο το εγχείρημα ενδέχεται να καθυστερήσει ή ακόμη και να μην ολοκληρωθεί, αν δεν ικανοποιηθεί η διοίκηση της Apple από την πρόοδο των εργασιών του.

Το τελευταίο διάστημα εντείνονται οι φήμες για ένα νέο αυτοκίνητο, που θα προέρχεται από την αμερικανική εταιρεία. Νέα τροφή σε αυτά τα σενάρια έδωσε η μήνυση κατά της Apple από την εταιρεία Α123 Systems, που κατασκευάζει μπαταρίες για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Η Α123 Systems κατηγορεί την Apple για παράνομη και μαζική στρατολόγηση κορυφαίων τεχνικών και ερευνητών της. Και βέβαια, τέτοιες ενέργειες δεν θα είχαν κανένα νόημα, αν περιοριζόταν η Apple στις μέχρι τώρα γνωστές δραστηριότητές της.

 gazzetta.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ