Έργο 3,7 εκατ. ευρώ κι όμως δεν προσήλθαν εργολάβοι!


Τα ίδια και για τη Μονή Σέλτσου 

ΑΝ και με προϋπολογισμό 3.700.000 ευρώ εντούτοις δεν επιδείχθηκε ενδιαφέρον από εταιρείες ή εργολάβους για το έργο «Βελτίωση - ασφαλτόστρωση διανομαρχιακού δρόμου Άρτας - Ευρυτανίας (τμήμα Αστροχώρι - Μεγαλόχαρη Δήμου Τετραφυλίας - α' φάση). 



Εκτός βέβαια και αν δεν τα βρήκαν μεταξύ τους για το ποσοστό έκπτωσης, οπότε άφησαν επίτηδες να γίνει η επαναδημοπράτηση προκειμένου να επιχειρήσουν εκ νέου διαπραγματεύσεις.

Με τέτοια τερτίπια, αν ισχύουν αυτά που μας μεταφέρονται, υπάρχει κίνδυνος να χαθούν τα κονδύλια. Και θα χαθούν αν μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου δεν ανακηρυχθεί ανάδοχος και ως εκ τούτου δεν υπογραφούν οι σχετικές συμβάσεις από τον αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλη Ψαθά.

Και επαναλαμβάνουμε ότι μιλούμε για 3,7 εκατ. ευρώ!

Εν τω μεταξύ η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της χώρας που θέτει συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα, γιατί αν δεν απορροφηθούν για το δρόμο Αστροχώρι - Μεγαλόχαρη πρέπει να πάνε κάπου αλλού.

Θα είναι πάντως από τα εντελώς παράδοξα αν συμβεί κάτι τέτοιο, σε μια εποχή μάλιστα που κάθε νομός και Δήμος εκλιπαρεί κυριολεκτικά ακόμα και για... πενταροδεκάρες!

Τα ίδια και για τη Μονή Σέλτσου 

ΔΕΝ είναι μόνο το έργο κατασκευής του δρόμου Αστροχώρι - Μεγαλόχαρη που δεν προσήλθαν στη δημοπρασία εταιρείες και εργολάβοι.

Το ίδιο συνέβη και για τη διαμόρφωση χώρου πρόσβασης και περιβάλλοντος χώρου Μονής Σέλτσου, προϋπολογισμού 120.000 ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο κι όχι και τόσο δύσκολο απ' ότι - χωρίς να είμαστε ειδικοί - μπορούμε να καταλάβουμε.

Κόλπο των εργοληπτών άραγε και σ' αυτή την περίπτωση; Να μη διαμαρτύρονται μετά ότι δεν παρουσιάζονται δουλειές...

 taxydromosartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης