Έτοιμος για αγώνες δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδάκης


Ένας φίλος από την Κύπρο είναι από χθες στους έξι Ευρωβουλευτές της Κυπριακής Δημοκρατίας 

Ο Δημήτρης Παπαδάκης, είναι εκπρόσωπος Τύπου της ΕΔΕΚ, ο οποίος επικράτησε και του μέχρι τώρα ευρωβουλευτή του κόμματος Σοφοκλή Σοφοκλέους αλλά και του Γιώργου Περδίκη των Οικολόγων που διεκδίκησε δυναμικά την έδρα, αλλά στο τέλος έμεινε από ...δυνάμεις.

Ο Δημήτρης Παπαδάκης, εκπρόσωπος Τύπου της ΕΔΕΚ, ο οποίος επικράτησε και του μέχρι τώρα ευρωβουλευτή του κόμματος Σοφοκλή Σοφοκλέους αλλά και του Γιώργου Περδίκη των Οικολόγων που διεκδίκησε δυναμικά την έδρα, αλλά στο τέλος έμεινε από ...δυνάμεις.

Ο νεοεκλεγείς Ευρωβουλευτής του ΚΣ ΕΔΕΚ Δημήτρης Παπαδάκης, στο περιθώριο της ανακήρυξης του στη μία εκ των έξι εδρών της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωβουλή, αφού ανέφερε ότι “ζήσαμε ένα θρίλερ” δήλωσε ότι “αυτό που θέλω να πω είναι ότι από αύριο αρχίζουν τα δύσκολα”.

Πρόσθεσε ότι “θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την Κύπρο” και πρόσθεσε ότι τα προβλήματα του τόπου δεν σταματούν να υφίστανται με αυτή την εκλογή, υποσχόμενος ότι θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Απαντώντας σε ερώτηση, είπε ότι έχει αποδείξει ότι ήταν και είναι πάντοτε για αγώνες. 

ΜΙΚΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Δημήτρης Παπαδάκης – ΕΔΕΚ

Γεννήθηκε στην Αμμόχωστο το 1966. Μετά την εισβολή εγκαταστάθηκε με την οικογένεια του στη Λεμεσό.
Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από τα νεανικά του χρόνια αναμείχθηκε ενεργά στο μαθητικό και φοιτητικό κίνημα και διετέλεσε Πρόεδρος της Φοιτητικής Οργάνωσης Αγώνα καθώς και Γ.Γ. της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων (ΕΦΕΚ).

Με την επιστροφή του στην Κύπρο εκλέγεται αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Νεολαίας και το 2000 Πρόεδρος της Νεολαίας της ΕΔΕΚ.
Είναι σήμερα μέλος του Π.Γ, της Κ.Ε., Εκπρόσωπος Τύπου και Γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος.

Είναι συνιδιοκτήτης των Αντικαπνιστικών Κέντρων (ANTISMOKING CENTER).
Είναι νυμφευμένος με τη φιλόλογο Ρένα Γιαβρή με την οποία έχει δύο κόρες τη Χριστιάνα και την Ευαγγελία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης