Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Άρτα, Ηγουμενίτσα και Ιωάννινα


Συστηματικές αστυνομικές έρευνες πραγματοποιούνται καθημερινά, σε διάφορες περιοχές της Ηπείρου, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Στο πλαίσιο αυτών των ερευνών, συνελήφθησαν χθες μεσημβρινές και βραδινές ώρες, σε Ηγουμενίτσα, Άρτα και Ιωάννινα, συνολικά τρεις (3) Έλληνες ηλικίας 33, 62 και 39 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για προμήθεια, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.


Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Θεσπρωτίας, πραγματοποίησαν στην Ηγουμενίτσα χθες το βράδυ, έρευνα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 33χρονου ημεδαπού, όπου βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών δύο (2) αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (35,4) γραμμαρίων.

Στην δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, μετά από αιφνιδιαστική έρευνα που διενήργησαν χθες το μεσημέρι σε διαμέρισμα 62χρονου ημεδαπού στην Άρτα, βρήκαν στο μπαλκόνι μία γλάστρα που περιείχε δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους (1,3) μέτρων και (33) εκατοστών.

Τέλος, στην τρίτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα σε 39χρονο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.Ιωαννίνων, βρέθηκαν στην κατοχή του έξι (6) ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

epirusgate.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης