ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: Το υπερπολυτελές σκάφος που εντυπωσίασε


Ένα από τα μεγαλύτερα και καλοσχεδιασμένα yacht στον κόσμο, το Madame Gu, εντυπωσίασε με την πολυτέλεια του, τους Θεσσαλονικείς
 

Το σκάφος που έχει κερδίσει διεθνή βραβεία σχεδίασης, φιλοξενεί  εως 12 άτομα και έχει πλήρωμα άλλα 36! Ωστόσο, η ταυτότητα όσων επέβαιναν  στο γαλανόλευκο σκάφος παρέμεινε επτασφράγιστο μυστικό.


Το εντυπωσιακό superyacht, κατέπλευσε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης πριν από 2 εβδομάδες αφήνοντας άναυδους τους πολίτες από το εντυπωσιακό θέαμα.

Το Madame Gu είναι το μεγαλύτερο yacht που κατασκευάστηκε μέχρι σήμερα στην Ολλανδία. Το μήκος του φτάνει τα 99 μέτρα, το πλάτος του σχεδόν τα 14 και έχει την δυνατότητα και την αυτονομία για υπερατλαντικά ταξίδια. Η κατασκευή του διήρκεσε τέσσερα χρόνια, ενώ έγινε κατά παραγγελία του ιδιοκτήτη του στα ναυπηγία της Ολλανδίας, και ολοκληρώθηκε πέρυσι τον Φεβρουάριο.

Πέρυσι το εντυπωσιακό σκάφος κατέπλευσε στην Κέρκυρα και σύμφωνα με πληροφορίες επέβαινε ο 47χρονος Ρώσος μεγιστάνας Αντρέι Σκότς, ενός από τους 300 πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, με την περιουσία του να αποτιμάται στα 8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η  ταυτότητα των επιβατών του Madame Gu  παρέμεινε και φέτος μυστική, παρά το γεγονός ότι το σκάφος που πλέει υπό την σημαία των νήσων Κεϋμαν, παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη για σχεδόν δυο εβδομάδες. Ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελίδης, δεν αποκάλυψε την ταυτότητα των επιβατών κάνοντας απλά λόγο για εκατομμυριούχους που ταξιδεύουν ανά τον κόσμο.
madata.gr/ - Star.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ