ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Κάτω η Χούντα του Χατζηϊωάννου!!!


Πρωτοφανής απόφαση στα χρονικά του χάντμπολ και ολόκληρου του αθλητισμού....

Τελικά στο Αγρίνιο "μεταφέρεται" η έδρα της ομάδας χ/μ γυναικών της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Άρτας, ύστερα από απόφαση της Ομοσπονδίας (ΟΧΕ). Το γεγονός αυτό ήδη ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με ανάμικτα αισθήματα, τα οποία οι άνθρωποι της Διοίκησης προσπαθούν να καταλάβουν ποια σκοπιμότητα κρύβεται πίσω από αυτή την πρωτοφανή και εξωπραγματική -όπως την χαρακτηρίζουν- απόφαση της Ομοσπονδίας.


 Έτσι, η πρωταθλήτρια στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Αναγέννηση, με πλεονέκτημα έδρας, είναι υποχρεωμένη να δώσει τους αγώνες των πλει οφ στο γήπεδο του Αγρινίου. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει την Κυριακή στις 2μ.μ. 

Κι' αυτό γιατί την ίδια ημέρα στο ΚΓ Άρτας θα είναι σε εξέλιξη το προγραμματισμένο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας.

Με αφορμή αυτή την απόφαση η Διοίκηση της Αναγέννησης, πριν από λίγο κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ την παρακάτω -δικαιολογημένα- σκληρή ανακοίνωση:   

"Εκλάπη η έδρα της Άρτας, το πλεονέκτημα έδρας που κατέκτησε δικαιωματικά και με κόπους μίας χρονιάς, αφού πήρε την 1η θέση στην κανονική περίοδο, δεν της ανήκει πια...μετά από απόφαση της Ο.Χ.Ε. να ορίσει τον αγώνα στο Αγρίνιο την Κυριακή στις 2μμ. 

Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι της Άρτας και της Βορειοδυτικής Ελλάδας να δώσουν βροντερό παρών στο Αγρίνιο για το 13ο τίτλο της ομάδας...

Για νίκη στο γήπεδο , στην κερκίδα, στην καρδιά και στην Ο.Χ.Ι (Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ιωνίας).... Καλούμε τον Σ.Α.Φ. της Άρτας και τους Warriors του Παναιτωλικού και όλους τους φίλους του αληθινού χάντμπολ να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να κερδίσουμε το κατεστημένο της Αθήνας....Κάτω η Χούντα του Χατζηϊωάννου!!! 
  
Λεωφορείο για την μετακίνηση φιλάθλων

Ο Σύνδεσμος Αρτινών Φιλάθλων και η ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ εκδρομή για τον 1ο τελικό Πρωταθλήματος Γυναικών στο Αγρίνιο την Κυριακή στις 12μμ .

Ελάτε μαζί με την αγαπημένη μας Αναγέννηση και να πανηγυρίσουμε τον τίτλο!!!

Αναχώρηση από τα γραφεία του Σ.Α.Φ (κάτω από την Παρηγορήτισσα).

Πληροφορίες για δήλωση θέσεων: Γιαμούρης Νικος (6973-813158) και Σκάλτσας Γιάννη
ς


Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ