Σε Άρτα και Γιάννινα ο Ευάγγελος Βενιζέλος


Την Άρτα και τα Γιάννινα θα επισκεφθεί την ερχόμενη Κυριακή ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας της Ελιάς, για τις ευρωεκλογές.



Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το βράδυ της Κυριακής θα μιλήσει σε εκδήλωση που θα γίνει στα Γιάννινα.


Το πρόγραμμα της επίσκεψης όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:


Στην Άρτα
12:00 Επίσκεψη στο πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας

13:00 Συνάντηση – Συζήτηση με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Άρτας (Ξενοδοχείο Βυζαντινό)

Στα Γιάννινα

17:00 Συνέντευξη στα Περιφερειακά Μέσα Ηπείρου (Ιωάννινα Ξενοδοχείο DULAC)

17:45 Συνάντηση με στελέχη ΠΑΣΟΚ Ηπείρου

19:30 Ομιλία Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο ξενοδοχείο «DULAC»

Με αφορμή αυτής της επίσκεψης η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Άρτας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

Συνάντηση με εκπροσώπους θεσμικών και παραγωγικών φορέων αλλά και πολίτες θα έχει την Κυριακή ο Βαγγέλης Βενιζέλος…

 Στην καρδιά μιας πολύ κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης οι πολίτες παρακολουθούν με έντονο σκεπτικισμό τις πολιτικές εξελίξεις. Κάθε εκλογική αναμέτρηση είναι σημαντική γιατί από το αποτέλεσμά της εξαρτώνται οι επιλογές και οι κατευθύνσεις της επόμενης ημέρας.

Οι Αυτοδιοικητικές εκλογές και στα δύο επίπεδα αποκτούν μετά τον ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ προσωποκεντρικό χαρακτήρα αφού τα στελέχη των Δήμων και Περιφερειών βρίσκονται πολύ κοντά στον πολίτη και τα προβλήματα της καθημερινότητάς του.

Οι Ευρωεκλογές έχουν εντονότερο πολιτικό χαρακτήρα αφού εκτός της κεφαλαιώδους σημασίας για την πορεία και το μέλλον της χώρας που προσδίδει η εκπροσώπηση στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς προσφέρεται και για καταγραφή των πολιτικών δυνάμεων.

Οι θετικές εξελίξεις με την καταγραφή για πρώτη φορά στα χρόνια της κρίσης πρωτογενούς πλεονάσματος στον προϋπολογισμό του 2013 δημιουργούν προσδοκίες και προοπτικές για οικονομική σταθερότητα, ανάκαμψη και απαλλαγή από το καθεστώς της λιτότητας και της αυστηρής δημοσιονομικής επιτήρησης.

Το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του Βαγγέλης Βενιζέλος από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η κρίση και η αδυναμία συμμετοχής της χώρας στις αγορές δανεισμού λόγω χαμηλού ανταγωνισμού της οικονομίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της περιδίνησης και των δυσμενών για την χώρα και τον λαό μας εξελίξεων.

Για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Βαγγέλης Βενιζέλος θα βρεθεί την Κυριακή στην Άρτα και θα δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα και τους προβληματισμούς που θα τεθούν από εκπροσώπους θεσμικών και παραγωγικών φορέων αλλά και από πολίτες.

Στις 12 πμ της Κυριακής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί με την Διοίκηση και τους εργαζόμενους του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

Η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ» στις 1μμ. Το απόγευμα της ίδια ημέρας στις 7μμ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στο ξενοδοχείο «DU LAC» στα Ιωάννινα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης