Έργα ανακατασκευής της ΕΟ Ιωαννίνων Άρτας


Τη δημοπράτηση του έργου ανακατασκευής της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Άρτας- Αντιρρίου, στο ύψος της γέφυρας Αννίνου, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.


Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 470.000 ευρώ, ποσό που εξασφαλίστηκε στις αρχές του 2012 μετά παρέμβαση της Περιφερειακής Αρχής προς το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Επίσης η Ο. Ε., ενέκρινε επίσης τη δημοπράτηση και των εξής έργων:

 "Βελτίωση - ασφαλτόστρωση τμήματος επαρχιακής οδού κόμβος Εθνικής Οδού Βίγλας - Κόνιτσας προς Αρίστη", προϋπολογισμού 150.000 ευρώ
 "Αποκατάσταση οδού Μανολιάσα - Μελιγγοί", προϋπολογισμού 120.000 ευρώ
 "Εγκατάσταση εξοπλισμού αντλιοστασίου στράγγισης στην περιοχή Συκιών"- Π.Ε. Άρτας, προϋπολογισμού 17.150 ευρώ
 "Αποκατάσταση γέφυρας Λούρου στην περιοχή Κορωνησίας", προϋπολογισμού 24.000 ευρώ.

Με άλλες αποφάσεις η Ο.Ε. ανέδειξε τον Βασίλειο Σίμο, ανάδοχο του έργου "Συντήρηση δρόμου Πετράλωνα - Γέφυρα Κονδύλη" (Π.Ε Άρτας), προϋπολογισμού 30.000 ευρώ και ενέκρινε τη δαπάνη για την μετατόπιση του δικτύου της ΔΕΗ και του ΟΤΕ στη 2η Επαρχιακή Οδό από Ελληνικό έως Καλέντζι, δαπάνης 18.633,18 ευρώ και 7.281,6 ευρώ αντίστοιχα.

Επίσης στη σημερινή συνεδρίαση η Ο.Ε. εξέτασε τα αιτήματα που κατατέθηκαν από τις έξι προεπιλεγείσες εταιρείες, στο πλαίσιο της Β' Φάσης - Στάδιο ΙΙ: Πρόσκληση Υποβολής Δεσμευτικών Προσφορών για την επιλογή του Ιδιωτικού Φορέα Σύμπραξης του έργου της Περιφέρειας "Εγκατάσταση Επεξεργασίας Αστικών Στερεών Αποβλήτων Περιφέρειας Ηπείρου", και ενέκρινε την παροχή των σχετικών διευκρινήσεων.

 epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης