Ερντογάν: Σάλος από τις τηλεφωνικές του συνομιλίες με τον γιο του


Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία η δημοσιοποίηση στο YouTube τηλεφωνικών συνομιλιών που είχε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον γιο του Μπιλάλ και στις οποίες φέρεται να του δίνει εντολή να απομακρύνει από το σπίτι του και από σπίτια συγγενών δισεκατομμύρια 


 Σύμφωνα με πληροφορίες, η υποκλαπείσα συνομιλία διεξήχθη στις 17 Δεκεμβρίου, ημέρα που ξεκίνησαν οι διώξεις κατά κυβερνητικών στελεχών με την κατηγορία της διαφθοράς και σ’ αυτήν ο Ταγίπ Ερντογάν ρωτά τον γιο του πόσα χρήματα έχει στο σπίτι του.

Όταν εκείνος τον ενημερώνει ότι έχει το ποσό που του είχε δώσει ο ίδιος, του δίνει εντολή να απομακρύνει τα χρήματα νύχτα για να μην τον αντιληφθεί κανείς, ενώ του τονίζει ότι πρέπει να απομακρύνουν μεγάλα χρηματικά ποσά και από τα σπίτια πέντε συγγενών τους.

Το συνολικό ποσό για το οποίο φέρεται να κουβεντιάζουν αγγίζει το ένα δισ. δολάρια και στην τηλεφωνική τουw συνομιλία δείχνουν να προβληματίζονται για το πού θα κρύψουν 30 εκατ. ευρώ.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός πάντως διαψεύδει ότι πρόκειται για πραγματική συνομιλία με τον γιο του και κάνει λόγο για «προϊόν ανήθικου μοντάζ». Τονίζει μάλιστα ότι οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν στο νόμο.

Star.gr - madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης