Στήριξη στον Μπάμπη Πεσλή από ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Ν. Σκουφά Άρτας


Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Ολομέλεια της Οργάνωσης μελών του Δήμου Νικολάου Σκουφά και σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:


 «Η ολομέλεια μετά την εισήγηση που παρουσίασε το Συντονιστικό της οργάνωσης
 -Ενέκρινε ομόφωνα το πολιτικό πλαίσιο και τους στόχους, για να ανταποκριθεί στην πολιτική μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών.
-Αποφάσισε την υποστήριξη της διαθεσιμότητας του Μπάμπη Πεσλή σαν υποψήφιου Δημάρχου στο Δήμο Νικολάου Σκουφά.

Στις εργασίες της ολομέλειας παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αρτας. Στην ολομέλεια πήρε μέρος το 70% των μελών»

Σχόλια

  1. Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΡΟΙΣΩΝ
    Αλλη μια αποτυχημένη υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές! Κροίσος ο πατέρας Δημήτρης Πεσλής Κροίσος και ο γιος Μπάμπης Πεσλής! Όλα για τις 100000ευρώ ετησίως! Στα παλιά παπούτσια γράφουν τα συμφέροντα του λαού οι τοπικοί δερβένακες! Έχουμε τον Οδυσέα Δράκο με τη φούσκα του ποδοσφαιρικού Καραϊσκάκη και το Στάθη Γιαννούλη με τις απάτες δεν θα ησυχάσουμε ποτές! Δεν θα απαλλαγούμε ποτέ από τη κόπρο του Αυγείου από το γιατανάκι των σύγχρονων εωσφόρων της τοπικής κοινωνίας! θα βουλιάζουμε στο τέλμα των επιδοτούμενων αερτζήδων που δίνουν λόγο στην μικράν ομήγυρη των λαμογίων φίλων τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης