Στον Σκορπιό το νέο αφεντικό


Τις παλιές δόξες της χλιδής, των διασημοτήτων και των παπαράτσι “θυμήθηκε” χθες ξανά ο Σκορπιός, που «υποδέχθηκε» τους νέους του ιδιοκτήτες από τη Ρωσία

Η οικογένεια του μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ έκανε... χθες απόβαση από αέρος στο νησάκι του Ωνάση, τείνοντας χείρα φιλίας στην τοπική κοινωνία της Λευκάδας.


Ο Ρώσος «βασιλιάς των λιπασμάτων» και η όμορφη κόρη του Εκατερίνα προσγειώθηκαν με ιδιωτικό αεροπλάνο στο Ακτιο και από εκεί μετέβησαν με τη συνοδεία τους με ελικόπτερο στον Σκορπιό. Στο κατάφυτο νησάκι συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Λευκάδας, Κώστα Αραβανή, και άλλους τοπικούς παράγοντες.


Ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Αραβανής σε αναμνηστική φώτο με την Εκατερίνα Ριμπολόβλεφ

 Η ιδιοκτήτρια του Σκορπιού χαμογελαστή, σεμνή και φιλόξενη συνομίλησε με το δήμαρχο Λευκάδας, Κώστα Αραβανή και τον αντιδήμαρχο Ελλομμένου, Γιάννη Καρτάνο που τους περίμεναν στην βεράντα του κεντρικού κτιρίου του Σκορπιού καλεσμένοι της οικογένειας.

«Μας είπαν ότι θέλουν να έχουν μια ζεστή και φιλική σχέση με την τοπική κοινωνία. Δεν θέλουν να είναι ξεκομμένοι από εμάς», δήλωσε στο «Εθνος» ο κ. Αραβανής μετά τη συνάντηση που είχε με τους Ριμπολόβλεφ στο κεντρικό κτίριο του Σκορπιού. Οι Ρώσοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι με το νησί.

Ειδικά η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, που αν και κληρονόμος αμύθητης περιουσίας έμοιαζε με «απλό κοριτσάκι» και ήταν η πλέον ομιλητική, εμφανίστηκε ενθουσιασμένη με το νέο της απόκτημα.

«Μας διαβεβαίωσαν πως θα σεβαστούν το περιβάλλον και τη φυσιογνωμία της περιοχής, την ιστορία του νησιού και το όνομα Ωνάση. Μας είπαν ότι θέλουν τον Σκορπιό ως τόπο ξεκούρασης και συνάντησης με φίλους», δηλώνει ο κ. Αραβανής. «Θα προχωρήσουν σε συντήρηση και ανακαίνιση των υποδομών και βρίσκονται στη φάση της αποτύπωσης των αναγκών», σημειώνει ο δήμαρχος Μεγανησίου, Ευστ. Ζαβιτσάνος.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα οι Ρώσοι δεν αποκλείεται να κατασκευάσουν μαρίνα και γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, ενώ το νησάκι Σπάρτη λέγεται πως θα χρησιμοποιηθεί για βιολογικές καλλιέργειες. Χθες το βράδυ πάντως, η βίλα του Αριστοτέλη Ωνάση ζωντάνεψε ξανά φιλοξενώντας τον δείπνο των Ριμπολόβλεφ και των στενών συνεργατών τους.

ΠΗΓΗ: Εθνος

Real.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης