Η Μεσσηνία «ταξιδεύει» στο Χόλιγουντ!


Ακόμη δεν κυκλοφόρησε το «Πριν Τα Μεσάνυχτα» στην Αμερική, η χολιγουντιανή παραγωγή που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στην μεσσηνιακή Μάνη, και τα κέρδη από την κινηματογραφική προβολή των μοναδικής ομορφιάς τοπίων της Ελλάδας έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται… (Δείτε το Trailer της ταινίας)


Ο Μπραντ Μπρέβετ από το Σιάτλ, ιδιοκτήτης του αμερικανικού κινηματογραφικού site Rope of Silicon, έφτιαξε τον χάρτη με τα μέρη που γυρίστηκε το χολιγουντιανό ρομαντικό δράμα, στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Ίθαν Χοκ και η Ζιλί Ντελπί.

Όπως αναφέρει το athinorama oι Αμερικανοί –και όχι μόνο- έχουν αρχίσει λοιπόν να ανακαλύπτουν τα κάλλη της τουριστικά αναπτυσσόμενης νοτιοδυτικής Πελοποννήσου. Εμείς, μεταφράσαμε στα ελληνικά το χάρτη, αποκαλύπτοντας την διαδρομή του ζευγαριού στη μαγευτική Μεσσηνία στο Google Maps. Αρχαία Μεσσήνη, Καρδαμύλη, Πύλος, Πλάτσα και το υπερπολυτελές ξενοδοχείο του Costa Navarino αποτελούν το φόντο της ταινίας του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, η οποία θα ταξιδέψει της ομορφιές της Μάνης σε ολόκληρο το πλανήτη. Το «Πριν Τα Μεσάνυχτα» κυκλοφορεί στη χώρα μας την Πέμπτη 13 Ιουνίου.

Το Trailer


H ταινία

Βιέννη, Παρίσι και τώρα Ελλάδα… Ο Ίθαν Χοκ και Ζιλί Ντελπί δίνουν συνέχεια στο μακρόπνοο κινηματογραφικό ειδύλλιο τους στην Πελοπόννησο, κάτω από το καυτό μεσογειακό ήλιο. Το «Before Midnight» είναι η τρίτη ταινία με πρωταγωνιστές τον Τζέσι και τη Σελίν (μετά τα «Πριν το Ξημέρωμα» και«Πριν το Ηλιοβασίλεμα»), η σχέση των οποίων αντιπροσωπεύει την πολυπλοκότητα και την δυσλειτουργία ενός παθιασμένου έρωτα. Ο έμπειρος σκηνοθέτης της εγκεφαλικής κομεντί Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ βρήκε στα τοπία της Πύλου και της Καρδαμύλης το ιδανικό σκηνικό για την ταινία του, με τη συμμετοχή της εταιρείας του Χρήστου Κωνσταντακόπουλου Faliro Houseστην παραγωγή να έχει συμβάλει τα μέγιστα στην παρουσία μιας μεγάλης αμερικανική παραγωγής στη χώρα μας.

Το «Before Midnight» κάνει πρεμιέρα αυτές τις μέρες στο Φεστιβάλ του Σάντανς (17-27/1) με τις πρώτες εντυπώσεις από τη δημοσιογραφική προβολή της ταινίας να είναι ως επί το πλείστον θετικές. Το ανεξάρτητο κινηματογραφικό πόρταλIndiewire.com θριαμβολογεί κάνοντας λόγο για «την καλύτερη ταινία της τριλογίας του Λινκλέιτερ». Το Collider.com διαπιστώνει ότι «αυτοί που μεγάλωσαν μαζί με τον Τζέσι και τη Σελίν θα λατρέψουν αυτό το νέο επεισόδιο», ενώ η διαδικτυακή έκδοση του βρετανικού «Guardian»επιφύλαξε μια πιο μετριοπαθή υποδοχή κάνοντας λόγο για ένα «τρίτο μέρος που μοιάζει εκβιαστικό». Το «Before Midnight» θα συνεχίσει το φεστιβάλικο ταξίδι του στην Μπερλινάλε (7-17/2), όπου επιλέχτηκε για να διαγωνιστεί για την Χρυσή Άρκτο. Μόλις σήμερα κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες από την ταινία με έντονο ελληνικό άρωμα, όπως αυτή που βρίσκεται στο πάνω μέρος του άρθρου.

 real.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ