Ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας για τις διακοπές ρεύματος


Δελτίο τύπου του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας σχετικά με διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ σε καταστήματα: "Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας  ενημερώνει τα μέλη του αλλά και τους συμπολίτες μας στη Άρτα για τις ενέργειες του , σε σχέση με τις πρόσφατες διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ σε καταστήματα. 


Την Παρασκευή 1/3/13  συνεργεία της ΔΕΗ προέβησαν σε μαζικές διακοπές ρεύματος σε εμπορικά καταστήματα και σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Το Δ.Σ. όπως και οι όλοι οι συμπολίτες μας δεν γνώριζαν τους ακριβείς λόγους, έτσι ο Γραμματέας (ο πρόεδρος απουσίαζε εκτός Άρτας) και μέλη του Δ.Σ. την ίδια μέρα συναντήθηκαν με τον διευθυντή της ΔΕΗ στην Άρτα.

Οι εξηγήσεις που λάβαμε ήταν ότι πρόκειται για διακοπές ρεύματος λόγο κλοπής αλλά και ότι στην λίστα των διακοπών υπήρχαν και πολλές περιπτώσεις που ήταν από λάθος. Γι αυτό τον λόγο μετά από συνεννόηση με τον διευθυντή στείλαμε έγγραφο την ίδια ημέρα ζητώντας να ανασταλούν οι διακοπές ρεύματος για λίγες μέρες ,για   να ενημερωθούν οι καταστηματάρχες από την ΔΕΗ για τους λόγους  διακοπής ρεύματος  και να διορθωθούν και τα λάθη.

Στο έγγραφο εκτός από τα μέλη μας ,συμπεριλάβαμε και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος γιατί ο σύλλογος τους ήταν ανενεργός και μας ζητήθηκε η συμβολή μας .
   
Θέλουμε να τονίσουμε ότι ποτέ δεν ζητήσαμε την ρύθμιση σε δόσεις των προστίμων που έβαλε η ΔΕΗ σε καταστήματα που όπως διαβάσαμε στα Μ.Μ.Ε. έκλεβαν ρεύμα και κακός κατηγορηθήκαμε από ορισμένα Μ.Μ.Ε.
 
Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου είναι να βρίσκετε δίπλα στα μέλη του  και να τα προστατεύει από τέτοιου είδους λάθη και αδικίες αλλά και να βοηθάει και άλλα συνδικαλιστικά όργανα όταν έχει την ευχέρεια. Ουδέποτε ο Σύλλογος έχει καλύψει την παρανομία, αλλά αντιθέτως την έχει κυνηγήσει  ακόμα και όταν κάποιοι σιωπούσαν .
 
Τέλος θα θέλαμε να ζητήσουμε από ορισμένα Μ.Μ.Ε. που δημοσιεύουν ανακρίβειες για τις ενέργειες του Συλλόγου να έρχονται σε επικοινωνία μαζί μας για να μαθαίνουν τα πραγματικά γεγονότα και να μην στηρίζονται σε ‘’κουβέντες καφενείου’’.

Τα τηλέφωνα , φαξ και email του Συλλόγου είναι ανοιχτά όλες τις ώρες και αναγράφονται και σε κάθε έγγραφο που βγάζει ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ