Σε τροχιά υλοποίησης τα εκπ/κά προγράμματα του ΕΦΕΤ


Το Επιμελητήριο Άρτας ενημερώνει τις Επιχειρήσεις – Μέλη του όπως και κάθε εν Δυνάμει Μέλος, ότι από 8-3-2013 θα πραγματοποιεί στις Νεότευκτες Εγκαταστάσεις του, την Υποχρεωτική Εκπαίδευση Επιχειρήσεων Τροφίμων του ΕΦΕΤ(ΥΑ14708/10-8-2007/ΦΕΚ1616/Β/17-8-2007). 


Το Επιμελητήριο Άρτας, έχει εγκριθεί αρχικά από τον ΕΦΕΤ, ως Εκπαιδευτικός Φορέας των Μελών του( Επιχειρήσεις Τροφίμων- Υγειονομικού Ενδιαφέροντος) και διαθέτει Εγκεκριμένους από τον ΕΦΕΤ Εκπαιδευτές.

Τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα θα γίνονται, όταν συμπληρώνονται τουλάχιστον 10 ενδιαφερόμενοι.

Μετά την παρακολούθηση της εκπαίδευσης, το Επιμελητήριο Άρτας, θα χορηγεί στους συμμετέχοντες, “Προσωρινή Βεβαίωση”, μέχρι την επιτυχή συμμετοχή σε εξετάσεις από τον ΕΦΕΤ. Στη συνέχεια θα εκδίδονται οι “Επίσημες Βεβαιώσεις” από τον ΕΦΕΤ.

Οι Ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα Προγράμματα, θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία του Επιμελητηρίου Άρτας 4ος όροφος, Αρμόδια κ. Λάμπρη Στυλιανή, τηλ.26810-28728 για να παραλάβουν το Έντυπο Συμμετοχής, τη Σχετική Νομοθεσία και το Αναλυτικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης.

Επίσης, μπορούν να αναζητήσουν την Αίτηση Εγγραφής και τα συνημμένα Έντυπα στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Άρτας (www.e-artas.gr).

Από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Άρτας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ