ΑΡΤΑ: Με λαμπρότητα ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου


Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με καθιερωμένη πλέον την απουσία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Όλγας Γεροβασίλη απ’ την εξέδρα των επισήμων, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ηςΜαρτίου..


Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου δυτικής Μακεδονίας Ηλίας Θεοδωρίδης και παραβρέθηκαν οι βουλευτές Άρτας Γιώργος Στύλιος, Όλγα Γεροβασίλη και Χρήστος Γκόκας, ο αντιπεριεφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς, ο δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης, ο αστυνομικός διευθυντής Άρτας Κώστας Βαρέλης, ο διοικητής του ΚΕΝ Άρτας Δ. Βαρέλης, εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων και μαζικών φορέων.

Στην δοξολογία που έγινε πριν την παρέλαση χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άρτας κ.κ. Ιγνάτιος και την παρακολούθησε πλήθος πιστών.

Ακολούθησε η καθιερωμένη παρέλαση των μαθητών των σχολείων της πόλης, των πολιτιστικών συλλόγων και τμημάτων του στρατού, τα οποία θα βλέπουμε όσο παραμένει το Κέντρο Νεοσυλλέκτων, ακόμη στην πόλη μας.

Στο ΚΑΠΙΤΑΛ παρέθεσε καφέ στους επισήμους, η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, όπου οι εκπρόσωποί μας και οι παρατρεχάμενοί τους, είχαν την ευκαιρία να πουν πολλά…

gnomiartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ