Τα... «άκουσε» από φοιτητές ο Κάρολος Παπούλιας


Έδιωξαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από εκδήλωση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων


 Τα...«άκουσε» για τα καλά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος αποχώρησε για λόγους ασφαλείας από εκδήλωση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όταν ομάδα περίπου 20 φοιτητών εισέβαλε κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά του υπουργού Παιδείας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Πρωινός Λόγος, λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της εκδήλωσης και ενώ οι άντρες της φρουράς του κ. Παπούλια βρίσκονταν ήδη μέσα, συγκεντρώθηκαν περίπου 20 φοιτητές κρατώντας ένα πανό με το σύνθημα «Έξω οι ασφαλίτες από το άσυλο», ενώ εκτόξευσαν υβριστικούς χαρακτηρισμούς και συνθήματα κατά των πολιτικών και του υπουργού Παιδείας.

Ο κ. Παπούλιας δεν παρακολούθησε εν τέλει την εκδήλωση για λόγους ασφαλείας.




newsbeast.gr

Σχόλια

  1. Μπορεί να κατέστη αντιπαθής ο κ. Παπούλιας, με την παθητική του στάση έναντι των καταστροφικών γιά τη χώρα ενεργειών του Γιώργου Παπανδρέου του ελάχιστου, αλλά δεν έχουν το δικαίωμα μερικά αναρχικά τσογλαναράκια, να λοιδωρούν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας καί να ασχημονούν. Ευγενώς θα μπορούσαν να διαμαρτυρηθούν, αλλά ο τρόπος που επέλεξαν τους θέτει εκτός του πανεπιστημίου. Το πνευματικό ίδρυμα της Ηπείρου, δεν είναι κτήμα των αριστεροαναρχικών. Η Σύγκλητος πρέπει να τους ανακαλύψει καί να τους απομακρύνει διά παντός. Δεν χρειάζεται η κοινωνία τραμπούκους, των οποίων τις σπουδές, αν κάνουν, τις πληρώνουμε όλοι μας ανεξαιρέτως. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ