Εγκαίνια και κοπή πίτας στο ΚΑΠΗ Ανέζας Άρτας


Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 21/2/2013 τα εγκαίνια και η κοπή πίτας του Παραρτήματος του ΚΑΠΗ στην Ανέζα, που στεγάζεται στο πρώην δημαρχείο. 

Ο χώρος αυτός διαμορφώθηκε κατάλληλα μετά τις απαραίτητες τεχνικές παρεμβάσεις με σκοπό να φιλοξενεί δραστηριότητες του ΚΑΠΗ αλλά και άλλες εκδηλώσεις που έχει ανάγκη η περιοχή. 


Η τελετή των εγκαινίων ξεκίνησε με αγιασμό ενώ παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης, οι Αντιδήμαρχοι Αναστάσιος Τσαμπάς και Βίκυ Βασιλάκη – Μητρογεώργου, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Γιώργος Γκόκας, ο δημ. Σύμβουλος Φίλιππος Παππάς, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ανέζας Χρήστος Νικολάου, ο διοικητής του Γ.Ν. Άρτας Γιώργος Λάμπρος, η κοινωνική λειτουργός του ΚΑΠΗ Άρτας Σταυρούλα Τράμπα και πολλοί κάτοικοι της περιοχής. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παραρτήματος.

Ο κ. Παπαλέξης ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά  σε όλους τονίζοντας ότι παρά τις δύσκολες εποχές, υπάρχει πάντα χώρος για δημιουργικές ασχολίες ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους όσους συνέβαλαν να γίνει αυτός ο όμορφος χώρος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης