ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Πεινασμένοι χτύπησαν κρεοπωλείο


Τα απαραίτητα για ένα καλό… φαγοπότι  άρπαξαν οι άγνωστοι που διέρρηξαν το κρεοπωλείο ενός 26χρονου στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά Καρδίτσας! 


Εκτός από το μικρό χρηματικό ποσό που πήραν από το ταμείο, άρπαξαν και γύρω στα δέκα κιλά κρέατος διαφόρων ειδών!

Ακόμη  κι αν οι αστυνομικοί που  ερευνούν την υπόθεση καταφέρουν  να φτάσουν στα ίχνη των  δραστών, θα είναι εξαιρετικά  απίθανο να ανακαλύψουν τα…  πειστήρια για να τους παραπέμψουν  στη δικαιοσύνη! Οι κλοπές τροφίμων  αυξάνονται καθημερινά σε όλη  τη χώρα, λόγω της ανέχειας  που ωθεί αρκετούς σε απεγνωσμένες  ενέργειες.

Αντίθετα, οι άγνωστοι που διέρρηξαν την πίσω είσοδο ενός κλαμπ που δεν λειτουργεί αυτή την εποχή στο Αγρίνιο, δεν πήγαν για… ποτό αλλά για να αρπάξουν τα μηχανήματα από τον πανάκριβο εξοπλισμό! Τους χάλασε τα σχέδια, όμως, μια γειτόνισσα που τους είδε να ετοιμάζονται να τα φορτώσουν σε ένα αγροτικό φορτηγάκι και έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή.

Τον εξοπλισμό μιας ταβέρνας στην περιοχή Αρχάγγελος της Ρόδου, είχαν στόχο και οι άγνωστοι δράστες που παραβίασαν την πόρτα της επιχείρησης. Οι εισβολείς έκλεψαν αρκετά μηχανήματα και συσκευές μεγάλης αξίας προκαλώντας σημαντικές φθορές και εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

 protothema.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης