Φωτογραφίες με... μολύβι


 - Απίστευτα ρεαλιστικά σκίτσα από μία 19χρονη

Μία νεαρή αυτοδίδακτη ζωγράφος από την Ολλανδία, έχει καταπλήξει κοινό και κριτικούς και μάλιστα από πολύ μικρή ηλικία, αφού τα σκίτσα που κάνει με μολύβι και ξυλομπογιές είναι τόσο λεπτομερή και προσεγμένα που με την πρώτη ματιά είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις αν πρόκειται για σχέδιο ή φωτογραφία. 


Η Rajacenna γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου του 1993 στην Ολλανδία και από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με το χώρο της δημοσιότητας. 

Σε ηλικία μόλις 4 ετών φωτογραφιζόταν ως μοντέλο για διάφορες γνωστές Ολλανδικές εταιρείες, ενώ από τα 5 και μετά εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό σόου, σε σαπουνόπερες, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. 

Στα 12 άρχισε να παρουσιάζει το Kinderjournaal, μία ολλανδική WebTV για παιδιά, στην οποία πήρε συνεντεύξεις από πολλούς διάσημους όπως οι Φιλ Κόλινς και Ντέιβιντ Φοστίνο Το 2007 παράτησε το σχολείο και 2 χρόνια αργότερα, στα 16 της ξεκίνησε να ζωγραφίζει πορτραίτα με μολύβι. 

Το μοναδικό ταλέντο της ξεχώρισε όταν την ανακάλυψε ένας Αμερικανός εκδότης ο οποίος της ζήτησε να δημοσιεύσει το έργο της στο «Amazing pencil portraits 2». 

Σύμφωνα με τους ειδικούς, κανείς άλλος δεν έχει δείξει τόσο μεγάλο ταλέντο στη ζωγραφική σε τόσο μικρή ηλικία. 





















Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ