...Κλέβουν πέτρες από το ιστορικό γεφύρι της Άρτας !!


Τελικά πρέπει να έχουν... μεγάλη τρέλα κάποιοι Αρτινοί. 

Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός που με χθεσινή του ανάρτηση στο "Fa" ο Κωνσταντίνος Βήχας μας πληροφορεί ότι κάποιοι κλέβουν πέτρες από το ιστορικό γεφύρι της Άρτας... όπως παραστατικά μας το επιβεβαιώνει η φώτο την οποία έχει αναρτήσει.


Σύμφωνα με εκτιμήσεις, τις κλεμμένες πέτρες... τις τοποθετούν στα θεμέλια των νέων σπιτιών για να είναι γερά όπως το γεφύρι... !!! 

Δηλαδή αυτοί οι αρτινοί -ίσως και ποιός ξέρει να είναι κάποιοι ξένοι προς την περιοχή- "κατάργησαν" τον πατροπαράδοτο τρόπο της σφαγής του κόκκορα στα θεμέλια των νέων σπιτιών και με αυτόν το νέο τρόπο τα "θεμελιώνουν γερά" !!!

Επίσης, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι ορισμένες πέτρες οι οποίες έχουν αντικατασταθεί όπως ευδιάκριτα φαίνεται στη φώτο, δεν... συνάδουν με την όλη εικόνα της αρχιτεκτονικής και έχουν τοποθετηθεί πρόχειρα με αποτέλεσμα ο κ. Βήχας να αναρωτιέται: " ήθελα να μάθω ποιός άσχετος εργολάβος τοποθέτησε τις άσχετες πλάκες στο κενό";

Ειλικρινά θα θέλαμε και εμείς να πληροφορηθούμε για αυτή την πρόχειρη περίπτωση αντικατάστασης στις πέτρες που αλλοιώνει την όλη εικόνα στο ιστορικό γεφύρι....



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης