ΠΡΕΒΕΖΑ: Σήκωσαν τον χαλκό της ΒΙΠΕ


Συνελήφθησαν πέντε άτομα για κλοπή καλωδίων χαλκού στην Πρέβεζα. Οι δράστες είχαν αφαιρέσει καλώδια, συνολικού βάρους πενήντα (50) κιλών 


Συνελήφθησαν χθες (13-11-2012) αργά το βράδυ στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος, τρεις ημεδαποί (ηλικίας 27,17 και 44 ετών) καθώς και δύο αλλοδαποί, ένας υπήκοος Αλβανίας και ένας υπήκοος Ρωσίας (ηλικίας 21 και 20 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή καλωδίων χαλκού. 

Ειδικότερα, οι πέντε δράστες, λίγο πριν τη σύλληψή τους, ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από τις εγκαταστάσεις πρώην εργοστασίου κλωστηρίων που βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας, καλώδια χαλκού, συνολικού βάρους περίπου (50) κιλών. 

 Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., εντόπισαν τους δράστες να μεταφέρουν τα κλοπιμαία στο πορτπαγκάζ Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου και τους συνέλαβαν. Στην κατοχή τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε και μία ψαλίδα κοπής μετάλλων. 

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες, προκειμένου να εξακριβωθεί η εμπλοκή των δραστών στη τέλεση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ