ΠΡΕΒΕΖΑ: Φωτιά χθες σε ουζερί του ιστορικού κέντρου


Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου λίγο πριν τις 20:00 στην πυροσβεστική υπηρεσία Πρέβεζας όταν πήραν σήμα για φωτιά που είχε ξεσπάσει σε κατάστημα ουζερί στην οδό Δαρδανελίων στο ιστορικό κέντρο της πόλης.


Η φωτιά σύμφωνα με τα όσα είπαν στο pamepreveza.gr όσοι βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή εκεί, ξεκίνησε από την κουζίνα από μια φριτέζα και εν συνεχεία άρπαξε το φουγάρο.

Όμως η έγκαιρη επέμβαση πολιτών και καταστηματαρχών φάνηκε σωτήρια μιας και αμέσως έτρεξαν να βοηθήσουνε με πυροσβεστήρες που είχαν στα καταστήματά τους και κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά πριν αυτή επεκταθεί στο κατάστημα.

Η πυροσβεστική έφτασε πολύ γρήγορα, με δύο οχήματα και τρεις άντρεςαν και έπρεπε να διανύσει όλη την αγορά όπου και ο δρόμος είναι στενός αλλά και εκείνη την ώρα υπήρχε αρκετός κόσμος.

Αμέσως οι πυροσβέστες μπήκαν με τις ειδικές στολές και μάσκες οξυγόνου μέσα στο κατάστημα αφού οι καπνοί ήταν πολύ πυκνοί προκειμένου ελέγξουν και να πιστοποιήσουν την ασφάλεια του καταστήματος.

Ευτυχώς η φωτιά δεν προξένησε μεγάλες ζημιές σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το αντίστοιχο τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πρέβεζας.

 pamepreveza.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ