ΓΚΟΚΑΣ: Πρόκειται για σκανδαλώδη απόφαση


"Η απόφαση για την πώληση του ποσοστού της ΔΩΔΩΝΗΣ Α.Ε. που κατέχει η ΑΤΕ, είναι το αποτέλεσμα ενός διαγωνισμού για τον οποίο εξ αρχής υπήρχαν πολλές επιφυλάξεις και πολλά σκοτεινά σημεία", τονίζει ο Βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Γκόκας με σχετική χθεσινή ανακοίνωσή του.


"Πρόκειται -συνεχίζει στην ίδια ανακοίνωση- για σκανδαλώδη απόφαση, στο βαθμό που τελικά και παρά τις επίμονες προσπάθειες όλων όσων πραγματικά ενδιαφέρθηκαν για την υπόθεση αυτή, αγνοήθηκαν, τόσο η πρόβλεψη του καταστατικού της εταιρείας για την μεταβίβαση του ποσοστού των μετοχών της ΑΤΕ στις Ενώσεις όσο και η πρόταση των ΕΑΣ Ηπείρου που αποκλείστηκαν από την τελική φάση του διαγωνισμού, χωρίς επαρκείς και πειστικές εξηγήσεις. 

Στις προσπάθειες αυτές συμμετείχαμε πολλοί, όπως και στις προσπάθειες για να γίνει γνωστό το θέμα στο ψηλότερο δυνατό επίπεδο. Δυστυχώς τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες και την θέληση των Ηπειρωτών. 

Εκφράζω την αντίθεση μου στην απόφαση αυτή και συμμερίζομαι την αγανάκτηση και την οργή των παραγωγών και των φορέων τους, και θα εξαντλήσω από την πλευρά μου κάθε δυνατότητα, στηρίζοντας τον αγώνα, ώστε να μην υλοποιηθεί στην πράξη η απόφαση που πάρθηκε και να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για την ΔΩΔΩΝΗ".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης