ΑΡΤΑ: Ο «Συνήγορος του επιχειρηματία» είναι πλέον γεγονός


Το Επιμελητήριο Άρτας ενημερώνει τις Επιχειρήσεις – Μέλη του ότι, η Νέα Υπηρεσία του Επιμελητηρίου Άρτας «Συνήγορος του Επιχειρηματία» έχει τεθεί πλέον σε πλήρη εφαρμογή. 


Είναι ένα καινοτόμο εργαλείο, γεννήθηκε μέσα από την διαπιστωθείσα ανάγκη ενημέρωσης των Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων του Νομού και στόχο έχει να είναι δίπλα στον Επιχειρηματία, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής του και να τον στηρίζει, σε κάθε του βήμα. 

Επιπροσθέτως στοχεύει στην βελτίωση της ποιότητας των συναλλαγών μεταξύ των Επιχειρήσεων και των Δημόσιων Υπηρεσιών.
 

Το Γραφείο «Συνήγορος του Επιχειρηματία» συλλέγει τα παράπονα και τις διαμαρτυρίες των Μελών του, επεξεργάζεται τα στοιχεία βάσει των σχετικών διατάξεων και των νόμων, γνωστοποιεί στα Μέλη τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματά τους με βάση το νομικό πλαίσιο της κάθε περίπτωσης.
 

Εξηγεί στα Μέλη του τις περιπτώσεις όπου άδικα διαμαρτύρονται, αλλά και Μεσολαβεί και Υπερασπίζεται τα Μέλη του και καταγγέλλει τυχόν περιπτώσεις, στις οποίες τεκμηριωμένα το δίκιο είναι με το μέρος των συναλλασσομένων Μελών του Επιμελητηρίου Άρτας.
 

Ο Συνήγορος του Επιχειρηματία προσφέρει υπηρεσίες ενημέρωσης, εξειδικευμένης πληροφόρησης και διαμεσολάβησης εντελώς δωρεάν για τις Επιχειρήσεις – Μέλη του Επιμελητηρίου Άρτας.
 

Η κατηγοριοποίηση των Ερωτημάτων - Θεμάτων, με τα οποία ασχολείται ο Συνήγορος του Επιχειρηματία είναι η ακόλουθη:
• Εργασιακές υποθέσεις
• Υποθέσεις ίδρυσης επιχείρησης
• Υποθέσεις λειτουργίας επιχείρησης
• Ασφαλιστικές υποθέσεις
• Φορολογικές υποθέσεις
• Διάφορες υποθέσεις
 

Πιστεύουμε ότι ο «Συνήγορος του Επιχειρηματία» θα συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας των συναλλαγών προς όφελος, τόσο των Αρτινών Επιχειρηματιών, που πρέπει να αποκτήσουν την αντιμετώπιση που τους αξίζει, όσο και των ίδιων των Υπηρεσιών και των Στελεχών τους, καθώς είναι δεδομένο και αυτονόητο ότι η καλύτερη εξυπηρέτηση των Πολιτών είναι πρωταρχικός σκοπός όλων μας.
 

Τέλος οι Επιχειρήσεις – Μέλη μας μπορούν να απευθύνουν τα ερωτήματά τους είτε στο Επιμελητήριο Άρτας 2681028728-78737, είτε στο διαδίκτυο στον ιστοχώρο του Επιμελητηρίου Άρτας www.e-artas.gr όπου η Υπηρεσία «Συνήγορος του Επιχειρηματία» είναι καταχωρημένη με την ένδειξη (www.epimelima.gr).

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΤΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης