Νέο κόμμα με αρχηγό τον γιο του τ. βασιλιά, Παύλο;


Ίδρυση κόμματος με πρόεδρο τον πρωτότοκο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλο; 


 Αυτό αναφέρει η paratiritis-news.com , επισημαίνοντας πως οι ζυμώσεις για το νέο κόμμα έγιναν σε διαδοχικές συναντήσεις το καλοκαίρι σε «βίλα μεγαλόσχημου», στο Πορτοχέλι της Ερμιόνης. 

Στις ζυμώσεις φέρεται πως συμμετείχαν προσωπικότητες του εφοπλισμού και του Τύπου, ενώ ο χώρος που θα καλύπτει το νέο κόμμα υποτίθεται πως θα είναι από τη Νέα Δημοκρατία έως τη Χρυσή Αυγή. 

Στο άρθρο αναφέρεται ότι για ηγέτης του νέου κόμματος προορίζεται ο πρωτότοκος γιος του τέως, Παύλος, και έχει ζητηθεί γι’ αυτό η συγκατάθεση του πατέρα του, Κωνσταντίνου. 

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αν αρνηθεί ο Παύλος υπάρχει και η σκέψη να προταθεί η ηγεσία στον αδελφό του Νικόλαο. 

newsbomb.gr

Σχόλια

  1. Χρόνια περιμέναμε να μεγαλώσει να μας σώσει. Μας έσωσε η γιαγιά του καί ο παππούς του, που το 1963 έδιωξαν τον Καραμανλή καί έφεραν την Παπανδρέϊκη συμμορία, τώρα περιμένουμε από αυτό το λεβεντόπαιδο να μας δώσει τη χώρα που χάσαμε εξ αιτίας των. Δεν πιστεύω να κάμει καμιά κουτουράδα να ξεφτιλιστεί. Θα πέσει ντομάτα σύννεφο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ