Ταινία νέων της Κόνιτσας στο Ντουμπρόβνικ


Προσεγγίζει με άμεσο τρόπο την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα 

Ταξίδι στον κόσμο κάνει αυτές τις ημέρες μία ταινία μικρού μήκους την οποία δημιούργησαν νέοι της Κόνιτσας! (Βίντεο)


Πρόκειται για το φιλμ «ΚΑΒ3132,» διάρκειας 5 λεπτών που δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2011 στα πλαίσια κινηματογραφικού εργαστηρίου το οποίο διοργάνωσαν η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κόνιτσας και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της κωμόπολης.

Η ταινία αυτή λοιπόν επελέγη και θα προβληθεί στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ντουμπρόβνικ, στην Κροατία.

Η ταινία μυθοπλασίας, με τον αινιγματικό τίτλο “ΚΑΒ 3132″, είναι η πρώτη νεανική ταινία, απ όσο μας είπαν οι υπεύθυνοι της Camera Zizanio, που προσεγγίζει με άμεσο τρόπο την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εργαστήριο κινηματογράφου της Κόνιτσας,δίδαξε ο κ. Νίκος Θεοδοσίου, σκηνοθέτης και συνεργάτης του «Νεανικού Πλάνου», στα πλαίσια του προγράμματος «Μαθήματα στο σκοτάδι». 


Συντελεστές της ταινίας είναι οι:Mαριάνθη Νούτσου, Αφροδίτη Κήττα, Μαρίκα Παγανιά, Ελένη Τσινασλάν, Νικόλαος Ρόμπολος, Κων/νος Νικολόπουλος, Ηλιάννα Βάρνα, Αγγελική Εξάρχου, Σάκης Σταύρου, Χριστίνα Χρηστιά, Θωμάς Καραφέρης, Παναγιώτα Κυρτζόγλου και Φρύνη Νικολάου.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ντουμπρόβνικ είναι ένα διεθνές Φεστιβάλ για παιδιά και νέους των Μεσογειακών χωρών και θα διεξαχθεί από τις 18 ως τις 21 Οκτωβρίου.  
 htepirusgate.blogspot.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης