Δισεκατομμυριούχος προσφέρει 40 εκατ. λίρες σε όποιον άντρα παντρευτεί την κόρη του


Οι περισσότεροι πατεράδες θέλουν να δουν την κόρη τους να κάνει έναν ευτυχισμένο γάμο δίπλα σε ένα καλό παιδί που θα την αγαπά και θα την προσέχει. Όχι όμως αυτός...


Ο δισεκατομμυριούχος από το Χονγκ Κονγκ Cecil Chao Sze-tsung προκειμένου να διασφαλίσει ότι η κόρη του θα παντρευτεί, προσφέρει 40 εκατ. λίρες αμοιβή στον άντρα που θα οδηγήσει την κόρη του νύφη στην εκκλησία, παρά το γεγονός ότι είναι ομοφυλόφιλη. 

Μάλιστα, η ανακοίνωση του απεγνωσμένου πατέρα έγινε γνωστή μετά την φήμη ότι η κόρη του Gigi Chao, παντρεύτηκε στο Παρίσι την επί χρόνια σύντροφό της στις 7 Απριλίου!

«Δεν με ενδιαφέρει εάν είναι πλούσιος ή φτωχός. Το σημαντικό είναι να είναι γενναιόδωρος και καλόκαρδος. 

Η Gigi είναι πολύ καλή κοπέλα με αρετές και εμφάνιση. Είναι αφοσιωμένη στους γονείς της, γενναιόδωρη και προσφέρει εθελοντική εργασία», αναφέρει ο κ. Chao. Παράλληλα, σημειώνει ότι την αμοιβή την δίνει για να προσελκύσει κάποιον που έχει το ταλέντο, αλλά όχι το κεφάλαιο να ξεκινήσει την δική του επιχείρηση.

Μάλιστα, ξεκαθαρίζει ότι δεν θα πίεζε την κόρη του να παντρευτεί παρά την θέλησή της εάν εφημερίδες στο Χονγκ Κονγκ δεν έγραφαν διάφορα κακοήθη σχόλια για εκείνη!

Χριστίνα Διαμαντοπούλου 
www.metrogreece.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ