Α.Ο. Φιλοθέης 'Αρτας: Διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες


Πριν από λίγες ημέρες ο Α.Ο. Φιλοθέης εξέδωσε  μια ανακοίνωση που σαφώς και έχει πολλούς αποδέκτες και διαψεύδει τις Κασσάνδρες που ήθελαν την ομάδα να μην συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.


Η ανακοίνωση από το Δ.Σ. του Α.Ο. Φιλοθέης έχει ως εξής:

"Δυστυχώς διαψεύστηκαν για άλλη μια φορά οι Κασσάνδρες που ήθελαν την ομάδα μας να μην συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής 2012-13.

Παραμένοντας πιστοί στην φιλοσοφία μας περί ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου προωθώντας από την μια, νέα παιδιά –ταλέντα σε μεγαλύτερες κατηγορίες (Ζυγούρης, Δάρδας, Γεωργάκης) χωρίς ο σύλλογός μας να επωφεληθεί ούτε ένα ευρώ και από την άλλη θέλοντας να δώσουμε στον Αρτινό φίλαθλο ποιότητα και πλούσιο θέαμα ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ το ταξίδι μας για τρίτη συνεχόμενη περίοδο πιστεύοντας και ελπίζοντας ότι αυτή την φορά θα φτάσουμε στην Ιθάκη.

Απόδειξη η ενίσχυση του συλλόγου μας με καταξιωμένους έμπειρους αλλά και νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του νομού μας και όχι ΜΟΝΟ. Στο κομμάτι αυτό έπεται και ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

Σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε θα θέλαμε και την βοήθεια όλων των Αρτινών και μη φιλάθλων και συνάμα της Πολιτείας και των Τοπικών Αρχών. Γιατί είτε το θέλουμε είτε όχι ο Α.Ο. Φιλοθέης είναι και αυτή μία από τις ομάδες του Δήμου Αρταίων και μάλιστα η ΜΟΝΑΔΙΚΗ που τον εκπροσωπεί επάξια στο Πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.
Για όλα αυτά λοιπόν - RESPECT"

artasport.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης