Συλλήψεις ατόμων για κλοπές


Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαπές για κλοπή τσάντας στην Ηγουμενίτσα

Συνελήφθησαν χθες (26.08.2012) το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, τρεις αλλοδαπές, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 50,32 και 19 ετών, για κλοπή τσάντας από 34χρονη ημεδαπή.


Οι αστυνομικοί εντόπισαν τις τρεις δράστιδες και από την έρευνα προέκυψε ότι είχαν αφαιρέσει από κοινού την τσάντα 34χρονης ημεδαπής σε ταβέρνα στην Ηγουμενίτσα.
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.


Συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω δύο άτομα για διάρρηξη οικίας στο Πέραμα Ιωαννίνων

Συνελήφθησαν, χθες (26.08.2012) το βράδυ στο Πέραμα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων, ένας 44χρονος ημεδαπός και ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι διέρρηξαν, παραβιάζοντας παράθυρο, ισόγεια κατοικία στο Πέραμα Ιωαννίνων.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Ένας πτυσσόμενος σουγιάς, μήκους δεκαπέντε (15) εκατοστών.
• Ένα μεγάλο κατσαβίδι
• Ένα ζευγάρι γάντια.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.


Σύλληψη ημεδαπού για διάρρηξη τουριστικού λεωφορείου, στη Λούτσα Πρεβέζης
Αναζητείται ακόμη ένας συνεργός του

Συνελήφθη, χθες (26-08-2012) το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου, ένας 31χρονος ημεδαπός ενώ αναζητείται ένας ημεδαπός συνεργός του, για διάρρηξη τουριστικού λεωφορείου στη Λούτσα Πρεβέζης.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες λίγο νωρίτερα είχαν παραβιάσει την πόρτα τουριστικού λεωφορείου στην παραλία της Λούτσας στην Πρέβεζα, χωρίς τελικά να αφαιρέσουν κάτι.
Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καναλλακίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ