Στο Ανθηρό το νέο ραντεβού ΕΕ και Ευρωκοινοβουλίου

Ανθηρό - Αργιθέας Καρδίτσας: Φώτο από την προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ
Συνεδρίαζαν μέχρι τις πρωινές ώρες στο Δημοτικό Συμβούλιο Αργιθέας Καρδίτσας, ο οποίος έχει έδρα το Ανθηρό,  με την παρουσία του ευρωβουλευτή Σπύρου Δανέλη, με αφορμή τις εκδηλώσεις του 2ημέρου στα Ραδοβύζια Άρτας

Του χρόνου οι αντίστοιχες εκδηλώσεις της Κοιλάδας του Αχελώου θα γίνουν σ' αυτή την ορεινή περιοχή της Αργιθέας.



Διαβάσαμε στη σελίδα που διατηρεί στο "Fa" ο Αργιθεάτης Δικηγόρος της Αθήνας Μενέλαος Παπαδημητρίου τα παρακάτω κείμενα: "Η 2ημερίδα για την ανάπτυξη των περιοχών της Κοιλάδας Αχελώου που έγινε στη Μεγαλόχαρη Άρτας είναι με πολύ μεγάλο ειδικό βάρος και για τα Ραδοβίζια και για την Αργιθέα Καρδίτσας. Η οποία κανονικά θα έπρεπε να είναι συνδιοργανώτρια.  

Του χρόνου ζήτησε στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Χρήστος Καναβός να γίνει στην Αργιθέα και συγκεκριμένα στην Παναγία Επισκοπή και την πιστώνεται με θετικό πρόσημο ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη, ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλλίκας με τους συνεργάτες του κι ο μαχητής - η ψυχή της εκδήλωσης - δημοσιογράφος και οργανωτής ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ που παίρνει δικαίως από όλους μας τα εύσημα!!!

ΑΡΓΙΘΕΑ - ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Παναγία Επισκοπή

Κάτι θα βγεί από αυτή την εκδήλωση για τον Τόπο μας!!! Και του χρόνου στην Αργιθέα-στην Παναγία την Επισκοπή!!!
Άλλωστε ο φίλος της Αργιθέας Ευρωβουλευτής Σπύρος Δανέλης το είπε από έδρας!!!


Μέχρι πρωινές ώρες η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανθηρού


Ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σπύρος ΔΑΝΕΛΗΣ, καταγόμενος από το Ηράκλειο Κρήτης και φίλος, ως Αυτοδιοικητικός - διετέλεσε για πολλά χρόνια Δήμαρχος Ηρακλείου - τίμησε με την παρουσία του την ΑΡΓΙΘΕΑ και ήρθε από τη Μεγαλόχαρη Άρτας στη Συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου στο Ανθηρό. 


Τον καλωσόρισε ο Δήμαρχος Χρήστος Καναβός, ο Πρόεδρος του Δ.Σ Αθανάσιος Οικονόμου και ο Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Λάμπρος Τσιβόλας. Ανέπτυξε δε ο κ. ΔΑΝΕΛΗΣ εκεί τις απόψεις του σε σχέση με την αγροτική, κτηνοτροφική και άλλη ανάπτυξη της περιοχής μας. 


Ο ερχομός του στην Αργιθέα τον έδεσε ακόμα πιο πολύ-πέρα από την ως τώρα ατομική φιλία και υποσχέθηκε να είναι πάλι κοντά μας σύντομα. Μάλιστα δε αποδέχτηκε αμέσως από έδρας στη Μεγαλόχαρη την πρόταση του Δημάρχου Χρήστου Καναβού του χρόνου η εκδήλωση αυτή της Ανάπτυξης των περιοχών της Κοιλάδας Αχελώου να γίνει στην Παναγία Επισκοπή Βραγκιανών όπου υπάρχει καταπληκτική υποδομή!!! 


Προσωπικά ευχαριστώ δημόσια τους φίλους ΣΠΥΡΟ ΔΑΝΕΛΗ, ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΣΣΥΒΑΚΗ και τον Καθηγητή κ. ΖΟΥΜΠΟ που μας τίμησαν με τον ερχομό τους από τόσο δρόμο!!! Νάναι πάντα καλά όλοι τους!!!" 

Διαβάστε ακόμα: ΡΑΔΟΒΥΖΙΑ: Εργάστηκαν αφιλοκερδώς για την επιτυχία

Ήταν ούριος ο άνεμος για τα χωριά της Κοιλάδας του Αχελώου


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης