Το Bloomberg μας γύρισε... στη δραχμή


Σάλος και αναστάτωση έχει προκαλέσει στους επενδυτές το Bloomberg που στα ενημερωτικά δελτία του για τις ισοτιμίες παρουσιάζει και κάτι που αποκαλεί «ελληνική δραχμή (μετά το ευρώ)».


Την ίδια στιγμή το Bloomberg στις πληροφορίες που στέλνει στους επενδυτές στην τέταρτη σειρά αναφέρεται στην ελληνική δραχμή (μετά το ευρώ). Οι πρώτοι που το «ανακάλυψαν» ήταν οι επενδυτές και οι χρηματιστές στο City του Λονδίνου. Ωστόσο, σύμφωνα με την Guardian, όσοι δοκίμασαν να πατήσουν για να δουν την ισοτιμία έλαβαν το μήνυμα: «η πρόσβαση σε αυτή την κατηγορία απαγορεύεται από τον πάροχο». 




Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, το πρακτορείο παραδέχεται ότι πρόκειται για μία εσωτερική εργασία που ετοιμάζεται να ελέγξει. Μετά τις έντονες αντιδράσεις και τις συζητήσεις για την επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή το πρακτορείο αφαίρεσε την δραχμή από τις πληροφορίες που στέλνει στους επενδυτές.  


Η εικόνα και οι πληροφορίες που είδαν στους υπολογιστές τους οι επενδυτές για τη δραχμή σήμερα το πρωί






Ωστόσο, όπως μεταδίδει η Guardian, δεν έχει γίνει γνωστό εάν πρόκειται για μία υπηρεσία που έχει εδώ και καιρό το πρακτορείο ή είναι κάτι που αποφάσισε να ξεκινήσει τώρα. Άλλωστε στην ηλεκτρονική έκδοση του διατηρεί την ισοτιμία της δραχμής η οποία είναι ίση με 0,0029 ευρώ


http://www.real.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ