Αρίστευσαν μαθητές από την Πρέβεζα


Τα κατάφεραν περίφημα οι απόφοιτοι των Λυκείων της Πρέβεζας, φτάνοντας μάλιστα ορισμένοι και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Η σκληρή και μεθοδική δουλειά έφερε αποτελέσματα ακόμη και εκείνους που δοκιμάστηκαν στα δύσκολα, όπως ήταν φέτος το μάθημα της φυσικής.


Την υψηλότερη βαθμολογία, 19.600 μόρια κατάφερε να συγκεντρώσει ένας μαθητής από το Λύκειο Λούρου ο Άγγελος Τζώρας, ο οποίος παρά τις δυσκολίες του μαθήματος της φυσικής έλυσε τις ασκήσεις και αρίστευσε.

Κάθε λόγο να είναι υπερήφανη έχει η οικογένεια του καρδιολόγου Αναστάσιου Χρήστου αφού ο μικρότερος από τα έξι παιδιά της ο μαθητής του 1ου Λυκείου Ευάγγελος Χρήστου συγκέντρωσε 19.557 μόρια, βάζοντας πλώρη για την Ιατρική την οποία έχουν ακολουθήσει ήδη τα 5 μεγαλύτερα αδέλφια του.

Στις πρωτιές του 1ου Λυκείου καταγράφεται και η πολύ υψηλή βαθμολογία του Σπυρίδωνα Δάσκαλου με 19.222 μόρια. Πολύ καλές επιδόσεις επίσης κατάφεραν να έχουν ο μαθητής του Β΄Λυκείου Πρέβεζας Γιώργος Θεοχάρης με 19342 μόρια, η μαθήτρια του ίδιου σχολείου Σάρρα Κάτσιου με 19.200 μόρια καθώς και ο Χρήστος Γεωργίου με 19.100 μόρια.

 http://www.epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ