Μια τραγική ιστορία αγάπης στην Κρήτη


Μια τραγική ιστορία αγάπης που κόβει την ανάσα και ραγίζει όλες τις καρδιές... Εχασε τον αγαπημένο της από τις σφαίρες αδίστακτων κακοποιών και χθες τα ξημερώματα, ενώ ταξίδευε με το πλοίο της γραμμής για την Κρήτη προκειμένου να επισκεφτεί τον τάφο του Νίκου, βούτηξε στη θάλασσα.


Η δολοφονία του αδικοχαμένου Νίκου Παπουτσιδάκη, ο οποίος έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της 2ας Ιουνίου όταν γαζώθηκε από τα Καλάσνικοφ ψυχρών εκτελεστών που επιχειρούσαν να κλέψουν το αυτοκίνητό του, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ολοι πάγωσαν, ενώ οι στενοί του συγγενείς και οι φίλοι του δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε. Ανάμεσα στις τραγικές φιγούρες και η 24χρονη σύντροφός του. Τα όνειρα της νεαρής γυναίκας πνίγηκαν στο αίμα και η θλίψη στοίχειωσε το μυαλό της. Χθες τα ξημερώματα έφτασε στον Πειραιά και επιβιβάστηκε στο «Knossos Palace» προκειμένου να μεταβεί στην Κρήτη και την Αυλή Πεδιάδος ώστε να επισκεφθεί τον τάφο του 30χρονου άνδρα τον οποίο είχε ερωτευτεί παράφορα.

Η σκέψη όμως ότι δεν θα έπαιρνε αγκαλιά τον αγαπημένο της Νίκο, ότι θα αντίκριζε μόνο το μνήμα του και το χώμα που τον σκέπαζε, της θόλωσε το μυαλό. Εντελώς ξαφνικά έπεσε από το καράβι στη θάλασσα, παγώνοντας όσους βρίσκονταν κοντά της. Η 24χρονη, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, καθόταν πότε στο σαλόνι και πότε στο κατάστρωμα. Ηταν νευρική και απόμακρη. Κάποια στιγμή και ενώ το πλοίο ήταν μεσοπέλαγα, βγήκε στο κατάστρωμα και βούτηξε στη θάλασσα. Επιβάτες που την είδαν να πέφτει στα νερά άρχισαν αλλόφρονες να ζητούν βοήθεια.

Στο πλοίο, που έπλεε 6,7 ναυτικά μίλια νότια της Μήλου, σήμανε συναγερμός. Ο καπετάνιος του «Knossos Palace» ειδοποίησε αμέσως για το περιστατικό το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης, αλλά και παραπλέοντα πλοία. Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, στην περιοχή όπου βούτηξε η κοπέλα έφτασε πλωτό σκάφος του Λιμενικού και ελικόπτερο Super Puma, τα οποία ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Τελικά, λίγη ώρα αργότερα η γυναίκα εντοπίστηκε να παλεύει με τα κύματα και περισυνελέγη από ιστιοφόρο σκάφος. Στη συνέχεια παρελήφθη από το ναυαγοσωστικό του πλοίου. Οπως διαπίστωσε ο γιατρός του «Knossos Palace», παρά τη μεγάλη περιπέτειά της, είναι καλά στην υγεία της. Το πλοίο συνέχισε το ταξίδι του για την Κρήτη και μόλις έφτασε στο λιμάνι, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την 24χρονη και τη μετέφερε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο. Για το συμβάν ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Σύρου, ο οποίος όμως διέταξε να μη γίνει προανάκριση. Ηδη η 24χρονη παρακολουθείται και στηρίζεται ψυχολογικά από ψυχολόγο που προσπαθεί να τη βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της.

Ο 30χρονος Νίκος Παπουτσιδάκης εκτελέστηκε εν ψυχρώ με Καλάσνικοφ από μέλος συμμορίας ληστών. Τα ξημερώματα της 2ας Ιουνίου και ενώ βρισκόταν με τον αδελφό του Μάνο στο διαμέρισμά τους στην Καισαριανή, αντελήφθησαν ότι κάποιοι προσπαθούσαν να αφαιρέσουν το αυτοκίνητό τους από την πυλωτή της πολυκατοικίας. Τα δύο αδέλφια κατέβηκαν για να δουν τι συμβαίνει, αλλά οι κακοποιοί μόλις τους είδαν άνοιξαν πυρ εναντίον τους. Ο θάνατος του Νίκου ήταν ακαριαίος, ενώ ο 32χρονος αδελφός του Μάνος, αφού πάλεψε με τον θάνατο για αρκετές μέρες στην Εντατική, κατάφερε να βγει νικητής.

Espressonews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ