Αρχίζει η κατασκευή του Καταφυγίου Αλιευτικών Σκαφών στη Κορωνησία


Επίσκεψη στην Κορωνησία πραγματοποίησε χθες ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Άρτας κ. Βασίλειο Ψαθά όπου εξέτασε διάφορα ζητήματα που αφορούν το έργο κατασκευής του Λιμενοβραχίονα του Καταφυγίου Αλιευτικών Σκαφών, το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες. 


Στο σχετικό δελτίο τύπου της Περιφέρειας Ηπείρου αναφέρεται ότι: "Ο Περιφερειάρχης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, επαγγελματίες ψαράδες και κατοίκους της περιοχής, τους οποίους ενημέρωσε για το υπό κατασκευή καταφύγιο, με το οποίο θα διευκολυνθεί το έργο των επαγγελματιών αλιέων της Κορωνησίας. 

Πρόεδρος και κάτοικοι έθεσαν στον Περιφερειάρχη κι άλλα τοπικά θέματα που τους απασχολούν και τα οποία θα προωθηθούν προς εξέταση στις Υπηρεσίες της Περιφέρειας και της Π.Ε. Άρτας. Στη συνάντηση παρευρίσκονταν και οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Ι. Κατέρης, Ι. Παπαγιάννης και Μ. Πλιάκος. 

Σημειώνεται ότι το έργο Κατασκευής Αλιευτικού Καταφυγίου στην Κορωνησία, είναι προϋπολογισμού 1.950.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το  ΕΣΠΑ.". 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ