Ταινία στην Ελλάδα ετοιμάζει ο Γούντι Αλεν


Σε διαδικασία αναζήτησης τοποθεσίας για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας βρίσκεται ο Αμερικανός σκηνοθέτης και ηθοποιός Γούντι Αλεν, τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν να καταφθάνει ινκόγκνιτο εντός των επόμενων ημερών σε νησί του Αιγαίου.


Συγκεκριμένα, το νησί της Σκιάθου (που μαζί με τη Σκόπελο απέκτησαν παγκόσμια φήμη χάρη στην ταινία «Mamma mia!») θα είναι ένας από τους σταθμούς του τελευταίου ταξιδιού του Άλεν στην Ελλάδα.


Ο Άλεν, ο οποίος αυτόν τον καιρό βρίσκεται στην Ιταλία και είναι απασχολημένος με την τελευταία ταινία του με τίτλο «To Rome with love», έχει σκοπό κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον να σκηνοθετήσει ταινία και στη χώρα μας.


Το καστ αυτής της ταινίας, που έχει αναστατώσει τη Ρώμη, είναι ιδιαίτερα φλογερό, με την Πενέλοπε Κρουζ σε ρόλο πόρνης, τον Ρομπέρτο Μπενίνι, τον Άλεκ Μπάλντουιν, την Ορνέλα Μούτι, την Έλεν Πέιτζ, τον Τζέσι Άιζενμπεργκ και τον Ρικάρντο Σκαμάρτσο.


Ως γνωστόν, εδώ και αρκετά χρόνια ο Γούντι Άλεν κάνει σταθμούς σε διάφορες χώρες της Ευρώπης για να γυρίζει τις ταινίες του. Στην Αγγλία σκηνοθέτησε το «Match point», το «Scoop» και το «Όνειρο της Κασσάνδρας», στην Ισπανία σκηνοθέτησε την «Vicky Kristina Barcelona» και στη Γαλλία το «Μεσάνυχτα στο Παρίσι», ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η αμέσως επόμενη ταινία του, για την οποία δεν έχει βρεθεί τίτλος ακόμα, θα γυριστεί στην Κοπεγχάγη.


Πηγή: tovima.gr

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη
 http://www.zougla.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης