"Σφαλιάρα" Διαμαντοπούλου σε Βενιζέλο...


"Αν λέει μόνο συγνώμη, καλύτερα ας αποχωρήσει"

Κεραυνός εν αιθρία (αν και όσοι γνωρίζουν τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ εκφράζονται αντίθετα) ήταν η δήλωση της Άννας Διαμαντοπούλου σε ραδιοφωνικό στθαμό, με την οποία έριξε… «σφαλιάρα» στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο σχετικά με την προεκλογική στάση που έχει επιλέξει.


Η υπουργός Παιδείας κάλεσε ούτε λίγο ούτε πολύ τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ να… αποχωρήσει εάν δεν έχει πει κάτι περισσότερο από το περίφημο «συγνώμη»: «Δε συμφωνώ με την προσέγγιση ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κατεβεί στις εκλογές, μόνο ζητώντας συγγνώμη. 


Εάν θεωρεί ότι μόνο το συγγνώμη είναι αυτό που έχει να πει στον ελληνικό λαό, είναι καλύτερα να αποχωρήσει» σημείωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για τα λάθη του και να κάνει την αυτοκριτική του. 

Δεύτερον, να εξηγήσει τον μεγάλο αγώνα που έδωσε και τι κατάφερε να κάνει. Γιατί σήμερα μιλάμε για τους μισθούς και τις συντάξεις που κόπηκαν, αλλά η άλλη επιλογή -την οποία δεν έχουμε σκεφτεί- είναι ότι θα μπορούσαμε να μιλάμε για μη συντάξεις και για μη μισθούς».

Η κα Διαμαντοπούλου αναφέρθηκε και στο θέμα του Λουκά Παπαδήμου, αφήνοντας ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να είναι εκ νέου πρωθυπουργός σε αντίθεση με όσα είχε δηλώσει ο κ. Βενιζέλος πριν από λίγες μέρες: 


«Σε περίπτωση που δεν υπάρξει πολιτική επιλογή θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος με επάρκεια και εκτιμώ ότι είναι ένας άνθρωπος που η συμφωνία με την οποία έγινε, η προηγούμενη κυβέρνηση αδίκησε τις δυνατότητές του και την ικανότητά του να παράγει έργο». 

Τουλάχιστον φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι εάν είναι να μιλήσουμε για πολιτικό πρόσωπο, θα ήθελε να πάρει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ…

http://www.madata.gr
Star.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ