ΑΡΤΑ: Tο ποδήλατο στα...SKY


Μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη "συνάντηση" θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά, τη Δευτέρα 16 Απριλίου, στην Άρτα.


Συγκεκριμένα η γνωστή ποδηλατική ομάδα GAP, "συναντά" την Αερολέσχη Άρτας και σε συνεργασία με τους "flyparapente-flyparamotor" από την Αθήνα, γιορτάζει την επετειακή της ποδηλατοβόλτα, με μία εκδήλωση που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η εκκίνηση θα δοθεί στο γεφύρι της Άρτας, στις 3:00 μ.μ. και τότε, μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες , θα ξεκινήσουν να κάνουν πετάλι παρέα με αεραθλητές του μηχανοκίνητου αλεξίπτωτου πλαγιάς.

Σε μία από τις στάσεις που θα γίνουν, αθλητές του ελεύθερου αλεξίπτωτου πλαγιάς της Αερολέσχης Άρτας, θα προσγειωθούν μετά από πτήση τους, στο λόφο της Περάνθης και ένας τυχερός μετά από κλήρωση που θα γίνει, θα έχει την ευκαιρία να δει τη συνέχεια της βόλτας από ψηλά με διθέσιο paratrike που θα το οδηγεί έμπειρος εκπαιδευτής.

Όλα τα παραπάνω φυσικά θα βιντεοσκοπούνται και οι λήψεις τόσο "ψηλές" όσο και "χαμηλές" θα παρουσιαστούν το ίδιο βράδυ, στην κεντρική πλατεία της πόλης, σε μία εκδήλωση με άκρως εορταστική διάθεση, για όλους αυτούς που είτε θα συμμετάσχουν είτε όχι στη βόλτα.

Τέλος, η ομάδα flyparapente-flyparamotor, θα παραμείνει στην Άρτα για δύο επιπλέον ημέρες,μετά το τέλος της ποδηλατοβόλτας, για όσους επιθυμούν να ζήσουν την εμπειρία μιας διθέσιας πτήσης πάνω από την πόλη.

Η πρωτότυπη αυτή συνάντηση ποδηλατών και αεραθλητών , αποτελεί και μία ευκαιρία να αναδείξουμε τον αθλητισμό, να προβάλουμε τις φυσικές ομορφιές της περιοχής μας και φυσικά να κάνουμε την αρχή για τη διοργάνωση και άλλων παρόμοιων εκδηλώσεων. 

Η Άρτα δεν έχει τίποτα λιγότερο από άλλες πόλεις. Αντιθέτως είναι μία πόλη που μπορεί να
φιλοξενήσει πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες. 

Καλέστε λοιπόν όλους τους φίλους σας να παρευρεθούν. Να μπούμε στο "μάτι" των
άλλων...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ