Υποψήφια βουλευτής στην Άρτα η Όλγα Γεροβασίλη

Κατέρχεται ως ανένταχτη με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που έφερναν την Όλγα Γεροβασίλη να είναι υποψήφια βουλευτής στις εκλογές της 6ης Μαΐου(;). 


Η Όλγα Γεροβασίλη, επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ", είπε τελικά το "ναι" στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα και θα δοκιμαστεί στην επερχόμενη κάλπη.

   

Η Γεροβασίλη, που εκλέγεται συνεχώς δημοτική σύμβουλος από το 1998, αναμένεται ότι θα ισχυροποιήσει κατά πολύ το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα (αύριο, Τρίτη 27 Μαρτίου, ο Συνασπισμός Άρτας αποφασίζει ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι του κόμματος στο ψηφοδέλτιο). 

Το ζητούμενο είναι εάν θα κατορθώσει ο ΣΥΡΙΖΑ να καταλάβει την τρίτη θέση στο νομό Άρτας, πράγμα που -σύμφωνα με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο- του εξασφαλίζει κατά πάσα πιθανότητα βουλευτική έδρα.
   

Η διεισδυτικότητα που έχει αποδεδειγμένα η Γεροβασίλη σε ανθρώπους, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης, δίνει νέο ενδιαφέρον στις εκλογές στο νομό Άρτας, καθώς αλλάζει τις ισορροπίες, προσθέτοντας ψήφους στον ΣΥΡΙΖΑ, που υπό άλλες συνθήκες θα κατευθύνοντας σε άλλα κόμματα.

 http://tilevoasartas.blogspot.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης