F. Times: "Ίδρυση του Ελληνικού κράτους από την τρόικα"


«Οι Ευρωπαίοι πιστωτές της Ελλάδας απαιτούν 38 συγκεκριμένες αλλαγές στην φορολογία, τα έξοδα και τις μισθολογικές δαπάνες μέχρι το τέλος του μήνα» αναφέρουν οι Financial Times σε δημοσίευμα που αναφέρει ότι οι εταίροι μας έχουν αναλάβει τη μικροδιαχείριση της χώρας για 2 χρόνια.


«Οι μεταρρυθμίσεις, οι οποίες εμπεριέχονται σε ένα μνημόνιο 90 σελίδων, είναι το τίμημα που η Ελλάδα συμφώνησε να πληρώσει για να πάρει το δεύτερο πακέτο διάσωσης και να αποφύγει μια χρεοκοπία» αναφέρει στη συνέχεια η οικονομική εφημερίδα, φιλοξενώντας μάλιστα την εκτίμηση οικονομολόγου που κάνει λόγο για «ίδρυση του κράτους από την τρόικα»!

Οι Financial Times αναφέρουν στη συνέχεια πως τα 38 μέτρα είναι ένα μείγμα νόμων που πρέπει να περάσουν από το κοινοβούλιο και περιλαμβάνει μεγάλες αλλαγές στις δικαστικές διαδικασίες, ολοκλήρωση του κτηματολογίου, αλλαγή στον τρόπο συνταγολόγησης φαρμάκων κλπ.

Σύμφωνα με τον ίδιο οικονομολόγο, το πρόγραμμα «δημιουργεί σκεπτικισμό για το αν οι ηγέτες της ευρωζώνης προετοίμασαν την αποτυχία της Ελλάδας μέσα στον επόμενο χρόνο»…


 http://www.madata.gr
Star.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ