Η Πρέβεζα αύριο πάει... Μετροπόλιταν


Η Όπερα «Ερνάνη» του Βέρντι θα προβληθεί σε απευθείας μετάδοση από την Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στις 19:55μ.μ ακριβώς, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας, στο πλαίσιο συνεργασίας του Δημοτικού Ωδείου «Σπύρος Δήμας» και της Metropolitan Opera . 


Να θυμίσουμε ότι η πόλη της Πρέβεζας με πρωτοβουλία του Δημοτικού Ωδείου Σπύρος Δήμας πήρε για τρίτη χρονιά το «πράσινο φως» και οι φίλοι της όπερας και της κλασικής μουσικής έχουν την ξεχωριστή ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις σχεδόν ταυτόχρονα με τους επισκέπτες του Lincoln Center, της Νέας Υόρκης, με υψηλής ποιότητας εικόνα και ήχο στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας, το οποίο έχει επιλεγεί για την προβολή των παραστάσεων αυτών. Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ και 4 ευρώ μαθητικό - φοιτητικό.


Τέλος την ταινία « Η επίσκεψη της μπάντας» του Ισραηλινού σκηνοθέτη Εράν Κολιρίν έχει προβάλλει τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, η Κινηματοφραφική Λέσχη Πρέβεζας. Σε δυο προβολές στις 8 και 10 το βράδυ, στην αίθουσα της Θεοφανείου.

Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ