«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Π.Καμμένου


 Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Π. Καμμένου μετά την ανακοίνωση του νέου κόμματος

Στις 7 το πρωί μέσω διαδικτύου ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος παρουσίασε το όνομα και το σήμα του νέου κόμματος.


Όπως αναφέρει στο Twitter: «Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε. Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.» Το νέο κόμμα ονομάζεται «Ανεξάρτητοι Έλληνες».






Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του νέου κόμματος, ο Π. Καμμένος είχε γράψει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook το ακόλουθο μήνυμα:

«ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ


Στις 09:30 θα αναρτηθεί η Ιδρυτική διακήρυξη όπως 196.400 φίλοι περιγράψατε με δυνατότητα συλλογής υπογραφών για την ίδρυση.


Πρώτοι εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε σημείο αναφοράς του κινήματος στην πόλη σας, στην επαρχία σας, στο νησί σας, στο χωριό σας τυπώνοντας από το διαδίκτυο την αφίσα και την ιδρυτική διακήρυξη που θα στείλετε στην διεύθυνση της έδρας στην Καλλιθέα για να καταθέσουμε στον Άρειο Πάγο.


Δεν έχουμε ανάγκη από χρηματοδότες, από διαφημιστές από επαγγελματίες της πολιτικής.


Κάνουμε κέντρο το σπίτι, το γραφείο, το αυτοκίνητο, το καΐκι, τον χώρο δουλειάς μας, το καφενείο.


Και θα τους νικήσουμε.

Ευχαριστούμε τους ανώνυμους και επώνυμους Μπλόκερς.

Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ»



Τον Πάνο Καμμένο φιλοξένησε το
enikos.gr. Aμέσως μετά την ανακοίνωση της ίδρυσης του κόμματός του, ο Πάνος Καμμένος έκανε live chat με τους αναγνώστες του enikos.gr, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις και τις απορίες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», που δημοσίευσε το enikos.gr.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ
του νέου κόμματος 



 http://www.real.gr

Σχόλια

  1. Θα μελετήσουμε, θα αναλύσουμε, θα σκεφθούμε, θα ανακαλέσουμε στη μνήμη μας παρόμοια γεγονότα που καταγράφηκαν από την Ιστορία, θα ζυγίσουμε, θα μετρήσουμε τον ηγέτη καί τότε θα αποφασίσουμε. Αυτά που έπαθαν οι Έλληνες με τον Ανδρέα δεν πρέπει να τα ξαναπάθουν... ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε Νικο.Διαβαζω συχνα αρθρα σου σε διαφορα σαιτ και εισαι ενας ανθρωπος σοβαρος και μετρημενος.Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι ηγετες στην Ελλαδα δεν υπαρχουν πια.Γι'αυτο και δεν ξεσηκωνωμαστε.Δεν εχουμε καπου να ακουμπησουμε.Σε ποιον να εναποθεσουμε τις ελπιδες μας;Το μελλον το δικο μας και των παιδιων μας;Πιστευα (και πιστευω ακομα)στον Κραμανλη και αυτο γιατι τα εβαλε με ολους και με ολα.Πολεμηθηκε απ'ολους.Απειληθηκε αυτος και η οικογενεια του και λογικο ηταν να μην αντεξει.Και στο τελος τι εγινε;Ψηφισανε εναν που μιλουσε λιγα ελληνικα,επειδη τους ειπε και αυτος οπως ο πατερας του οτι θα μας φλομωσει στο χρημα.Πιστευω οτι σε καθε δυσκολη κατασταση που περνουσε η χωρα μας καποιος εμφανιζονταν και μας επερνε απο το χερι.Αυτη τη στιγμη δεν ξερω αν ηρθε ακομα,αλλα θα το καταλαβουμε οταν ερθει εκεινη η ωρα.Τα σεβη μου.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ