Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτώβριος, 2011

Ουρές για μία επίσκεψη στο "Τσεσάρ Κουνικόφ"

Εικόνα
  Πόλο έλξης για τους πολίτες της Θράκης αποτέλεσε το Ρωσικό αποβατικό πλοίο «Τσεσάρ Κουνικόφ» το οποίο αγκυροβόλησε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

"Τα κοιτάσματα της Ηπείρου… ταΐζουν όλη την Ελλάδα"

Εικόνα
Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Εσείς στην Ήπειρο καθόσαστε πάνω σε κοιτάσματα που θα μπορούσαν να… ταΐσουν την Ελλάδα με ενέργεια για τα επόμενα 70 χρόνια» Κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου αξίας εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ κρύβει το Ιόνιο πέλαγος.Τόσο η λεκάνη της Πρέβεζας όσο και η περιοχή γύρω από τις τρεις διαπόντιες νήσους στα Βορειοδυτικά της Κέρκυρας... 

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ! ! ! Να το μοιραστείτε με όποιον οδηγό γνωρίζετε

Εικόνα
  Πολύ ισχυρό... Αυτό πρέπει το δεί κάθε άνθρωπος που έχει τα κλειδιά ενός οχήματος και την ικανότητα της οδήγησης.

Μια επική ιστορία προδοσίας και εκδίκησης

Εικόνα
  Φωτογραφίες και trailer της ταινίας «Αθάνατοι»   Ο πρωτοπόρος και οραματιστής σκηνοθέτης Ταρσέμ Σινγκ και οι παραγωγοί Μαρκ Κάντον, Τζιάνι Νουνάρι και Ράιαν Κάναβο ξεδιπλώνουν μια επική ιστορία προδοσίας, εκδίκησης και πεπρωμένου στην ταινία Αθάνατοι, μια εντυπωσιακή περιπέτεια δράσης σε 3-D.

Νέο... σενάριο επιστημονικής φαντασίας για την Ελλάδα

Εικόνα
  Προβλέψεις «ειδικών» για πραξικόπημα, έξοδο από το ευρώ, χούντα, εμφύλιο…   Νέο σενάριο επιστημονικής φαντασίας είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας για στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ελλάδα, για κρίση στην Ευρώπη, κατάρρευση του ευρώ, για νέα χούντα, για διαδηλώσεις με δεκάδες νεκρούς, για εμφύλιο, για κατάρρευση του ευρώ, για νέα δραχμή και… ακριβότερα αμυντικά συστήματα για τη «μισητή» Γερμανία.

«Νερό το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής».

Εικόνα
    Εσπερίδα στα Γιάννενα την Πέμπτη με θέμα: "Αριστεία στην διαχείριση υδάτινων πόρων" Το τμήμα Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδας της ΕΕΔΕ, στο πλαίσιο της Εθνικής Εβδομάδας Επιχειρηματικής Αριστεία - Ποιότητας 2011, οργανώνει εσπερίδα  στα Ιωάννινα, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011 και ώρα  17.30 μ.μ... 

ΑΡΤΑ: Φωτιά στο νηπιαγωγείο Καλοβάτου

Εικόνα
  Φωτιά εκδηλώθηκε στο Νηπιαγωγείο Καλοβάτου την Κυριακή γύρω στις 4 το απόγευμα, η οποία πιθανολογείται ότι προήλθε από βραχυκύκλωμα στην πρίζα του ψυγείου. 

Αυτός είναι ο επτάκις δισεκατομμυριστός κάτοικος του πλανήτη

Εικόνα
  Ο ΟΗΕ αναγνώρισε τον μικρό Πιότρ από τη Ρωσία Γεννήθηκε δύο λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και με την άφιξή του στον κόσμο οι κάτοικοι της Γης έφτασαν τα επτά δισεκατομμύρια! ο Πιοτρ από το Κάλινγκραντ της Ρωσίας...

Γλιτώνει την καμπάνα ο... πενταδάκτυλος μαθητής

Εικόνα
Στο πλευρό του οι καθηγητές Μπορεί μέσα σε λίγες ώρες να έγινε ο πιο δημοφιλής μαθητής της χώρας, όμως η απόφασή του να "μουτζώσει" τους επισήμους κατά τη διάρκεια της παρέλασης στη Λάρισα ενδέχεται να του κοστίσει...

Γιατί κλαίς, Πρόεδρε;

Εικόνα
Τ’ αληθινά δάκρυα απεχθάνονται το φως της δημοσιότητας. ΜΠ. ΜΠΡΕΧΤ 28 Οκτώβρη 2011 Είδα το παιδί στο αναπηρικό καρότσι να ορθώνεται. Είδα το φάσκελο του έφηβου στους κομισάριους. Είδα τους νέους ν’ αποστρέφουν το βλέμμα απ’ την εξέδρα του καίσαρα. Είδα το πένθος στα άσπρα πουκάμισα. Είδα τη σημαία να ατενίζει το λαό. Είδα στις μπάντες με μαύρες κορδέλες Είδα την απόγνωση να γίνεται οργή, την οργή να παίρνει στόμα, το στόμα να καταριέται και ν’ απαιτεί.

«Οχι στο Ναι των υποταγμένων Ναι στο Οχι των γενναίων»

Εικόνα
Την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, για «να σταματήσει η ουσιαστικά πραξικοπηματική δράση της παρούσης κυβέρνησης», ή ακόμη και την παραίτησή του ζητεί ο Μίκης Θεοδωράκης.

ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: ΝΑΙ από την Περιφέρεια για το Αιολικό στον "Ξέρακα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
"Ξέρακας" Θεοδωριάνων: Σημείο εγκατάστασης του Α/Π. Φώτο Δ. Στεργιούλης Η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου στη συνεδρίαση της 26-10-2011    γνωμοδότησε θετικά  για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων  που αφορά το έργο: ...

Θρίλερ με αγνοούμενο στην Αγία Μαρίνα Πωγωνίου

Εικόνα
Από το πρωί του Σαββάτου έχει ξεκινήσει ευρεία επιχείρηση της 5ης ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας στην Αγία Μαρίνα του Δήμου Πωγωνίου, για τον εντοπισμό ενός άγνωστου άνδρα που φέρεται να έχει εγκλωβιστεί σε ερημικό σημείο, αλλά από τότε που ζήτησε βοήθεια δεν έχει δώσει ξανά σημεία ζωής.

ΑΡΤΑ: Ήθελαν να πιάσουν ψάρια στα λασπόνερα!

Εικόνα
  Άρχισαν τα συνεργεία να κατασκευάζουν τα έργα στην κοίτη του Αράχθου, πίσω απ’ το ιστορικό γεφύρι της Άρτας και η είδηση προέκυψε. 

ΑΡΤΑ: Καθάρισαν το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής

Εικόνα
  Επί Δημαρχίας του αείμνηστου Κώστα Βάγια εγκαινιάστηκε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Αρταίων, από τον τότε Υπουργό Μεταφορών Χρ. Βερελή, το οποίο όμως κάποια στιγμή ανέστειλε τη λειτουργία του. 

«Έγδυσαν» πάλι αντλιοστάσιο στην Πρέβεζα

Εικόνα
Σε πραγματική μάστιγα έχουν εξελιχθεί για τους αγρότες της Πρέβεζας οι «κυνηγοί» χαλκού και μετάλλων που λεηλατούν τα αντλιοστάσια των Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων, με αποτέλεσμα να διακόπτουν την λειτουργία τους για μεγάλα χρονικά διαστήματα και να απειλούνται με καταστροφή οι καλλιέργειες.

Έλληνες γιατρούς ζητούν τα γερμανικά νοσοκομεία

Εικόνα
Θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ενημέρωσης στη Θεσσαλονίκη   Έλληνες γιατρούς, με γνώση γερμανικής γλώσσας, αναζητούν για εργασία σε νοσοκομεία και κλινικές στη Γερμανία. 

ΑΡΤΑ: Διαμαρτυρία συνταξιούχων

Εικόνα
Η Ένωση Πολιτικών Συντ/χων Ν. Άρτας διαμαρτύρεται εντονότατα, διότι, με διάταξη του «Πολυνομοσχεδίου», το Μετοχικό Ταμείο Πολιτ. Υπαλλήλων μεταφέρεται από το Υπουργείο Οικονομικών στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. 

Τέλος στις έρευνες για επιζώντες στην Τουρκία

Εικόνα
Στους 596 έφθασε ο αριθμός των από τον καταστροφικό σεισμό των 7,2 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 23 Οκτωβρίου στη νοτιοανατολική Τουρκία.

H επιστολή οργής στον Πρωθυπουργό!

Εικόνα
  Μία ιδιαίτερα σκληρή επιστολή εστάλη από εξοργισμένη πολίτη στον Πρωθυπουργό της χώρας, Γιώργο Παπανδρέου.

Ο λαός δεν ξεχνά... (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
"Εξοργισμενος Και Αφυπνισμενος Ηπειρωτης" "ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ VIDEO !!! TO VIDEO ΑΥΤΟ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ !!! ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. 

Έλληνες επιστρέφουν στην Πόλη για δουλειά

Εικόνα
  Ένας νέος -αντίστροφος- ξεριζωμός βρίσκεται σε εξέλιξη, με Έλληνες Κωνσταντινουπολίτες, οι οικογένειες των οποίων είχαν φύγει από την Πόλη με τις απελάσεις του 1964, να επιστρέφουν στα πάτρια εδάφη εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ελλάδα. 

Δύο Ελληνο-Αμερικανίδες στο ανώτατο δικαστικό αξίωμα στις ΗΠΑ;

Εικόνα
  Δυο Ελληνοαμερικανίδες διεκδικούν θέσεις ανωτάτων δικαστών, στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου. Πρόκειται για την Κέιτ (Κατερίνα) Χριστοφοράτου στην περιφέρεια του Κουίνς, της Νέας Υόρκης, και την Κάρμεν Μαρκάκη στην κομητεία Νάσο, του Λονγκ 'Αιλαντ.

“Οι συμφωνίες για την Ευρωζώνη θα αποτύχουν εντός ολίγων εβδομάδων”

Εικόνα
Για φόβο επικείμενου ευρω-σεισμού που πρέπει να αποσοβηθεί με κάθε κόστος, κάνει λόγο άρθρο της βρετανικής εφημερίδας Telegraph 

O Μέγας Αλέξανδρος κατακτά το Παρίσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
  Αποστολή στο Παρίσι Ηλιάνα Φωκιανάκη Σάββατο μεσημέρι και οι Γάλλοι απολαμβάνουν τις τελευταίες καλές μέρες του Οκτώβρη, πριν ξεκινήσει το τσουχτερό κρύο στους δρόμους του Παρισιού. Μετά την γυάλινη πυραμίδα σύμβολο του μουσείου, βλέπω τον κόσμο να κατευθύνεται προς την είσοδο ενός από τους μεγαλύτερους «ναούς» της τέχνης.

Η πρώην του Γιωργάκη τον αποκαλεί: «Ψυχάκια, άθεο και σχιζοφρενή»

Εικόνα
  Απολαύστε πιο κάτω τις αποκαλύψεις της Εύας Γ. Παπανδρέου για τον άνθρωπο που μας κυβερνά αυτές τις ώρες.  Αποκαλύπτει πως είναι «ψυχάκιας, αναίσθητος, άθεος και σχιζοφρενής», σε ένα βιβλίο που εκδόθηκε το 1988.

Αν ήμουν Έλληνας θα είχα μηνύσει τους δανειστές!

Εικόνα
Άρθρο σοκ της Handelsblatt “ Αν ήμουν Έλληνας θα είχα κάνει μήνυση στους δανειστές μου για σωματική βλάβη ” αναφέρει άρθρο της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt , μετά την επίσκεψη και παραμονή στη χώρα μας ομάδας 20 δημοσιογράφων, που έζησαν από κοντά την κατάσταση στη χώρα.

Οι δανειστές κατάσχεσαν την ελληνική δηµόσια περιουσία µέχρι του ποσού των 15 δισ. ευρώ!

Εικόνα
  Αντιγράφουμε από το “Ίχνος” Το περιστατικό είναι αληθινό και δείχνει πως µπορεί µέσα σε ελάχιστη ώρα να «πετάξει» η περιουσία µιας ολόκληρης χώρας. Ξαφνικά στις 3.30 το πρωί της Πέµπτης οι Ολλανδοί εξέφρασαν την άρνησή τους στην παροχή 30 δισ. ευρώ εγγυήσεων για τις ελληνικές τράπεζες...

Αυτή είναι η απάντηση του Έλληνα στο «σύστημα»!

Εικόνα
Και ξαφνικά τους έπιασε ανησυχία για τους θεσμούς… Εδώ η Ελλάδα αργοπεθαίνει, ξεπουλιέται και κάποιοι σκέφτονται ότι με συμπεριφορές σαν κι αυτή του νεαρού στην παρέλαση, με το προτεταμένο χέρι και την ανοιχτή παλάμη, προσβάλλει τους επίσημους, προσβάλλει τους θεσμούς…

CATASTROIKA... (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Οι δημιουργοί του Debtocracy, του ντοκιμαντέρ που είδαν τουλάχιστον δύο εκ. άνθρωποι, επιστρέφουν με μια νέα παραγωγή. Η CATASTROIKA αναζητά τις συνέπειες από την ολοκληρωτική εκποίηση μιας χώρας.

H ηττημένη Κομμούνα έγινε σύμβολο

Εικόνα
140 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΙΣΙΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ Ένας θυελλώδης και παθιασμένος διάλογος ξεκίνησε από την επόμενη κιόλας της συντριβής της Κομμούνας του Παρισιού, από την οποία τα διάφορα ρεύματα της σοσιαλιστικής σκέψης αντλούσαν επιχειρήματα για να υπερασπιστούν τις θέσεις τους, αρχής γενομένης από αυτούς που στην ήττα της Κομμούνας έβλεπαν την απόδειξη της αναγκαιότητας ενός επαναστατικού κόμματος. 

Η Ευρώπη του πνεύματος και τις ισότητας δεν τους ταιριάζει...

Εικόνα
Γράφει ο ΕΠΙΓΟΝΟΣ Από την εποχή του Ουμανισμού και την άνοδο των Ανθρωπιστικών Σπουδών σε όλη την Ευρώπη που όλοι τιμούσαν την Ελλάδα και τον αρχαίο πολιτισμό της και το θάρρος μιας μικρής χώρας να ξεσηκωθεί απέναντι στην Οθωμανική αυτοκρατορία με κύματα φιλελληνισμού, φτάσαμε στην εποχή που οι "Ευρωπαίοι" αποφάσισαν να επιστρέψουν στις ρίζες τους. 

Προβληματισμός για τη λύση (;) στο «ελληνικό πρόβλημα»

Εικόνα
Ενώ οι τραπεζίτες ετοιμάζονται από τη Δευτέρα να ξεκινήσουν τις  επαφές με το υπουργείο Οικονομίας, τον ΟΔΔΗΧ και το IIF για το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων κατά 50%, πυκνώνουν οι φωνές αμφισβήτησης για τη λύση που επέλεξαν οι Ευρωπαίοι για την Ελλάδα.  

Αγκαλιάστηκε το Κοινωνικό Ιατρείο Πρέβεζας

Εικόνα
Ιατρική φροντίδα βρίσκουν στο Κοινωνικό Ιατρείο της Πρέβεζας ανασφάλιστοι δημότες , μετανάστες και όσοι έχουν ανάγκη από περίθαλψη. Η προσπάθεια ξεκίνησε τον Μάρτιο... 

Προσπαθεί να βρει την πολιτιστική της ταυτότητα...

Εικόνα
  Την δική του πρόταση για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής καταθέτει ο κ. Άκης Λάζαρης καρδιολόγος, διευθυντής του ΕΣΥ. «Ξέρετε ότι έξω από την Πρέβεζα η πόλη είναι γνωστή μόνο για την γιορτή της σαρδέλας. 

Σε καλό δρόμο φαίνεται να έχουν μπει οι εργασίες κατασκευής εισόδου του Καναλλακίου

Εικόνα
  Σύμφωνα με το Δήμαρχο Πάργας Αθανάσιο Λιόλιο τα προβλήματα που υπήρχαν στο έργο και εμπόδιζαν την συνέχιση και την ολοκλήρωσή του ξεπερνώνται ένα-ένα και εκτιμά ότι μέσα στο Δεκέμβριο θα γίνει εφικτή η συνέχιση των εργασιών. 

Ρωσικό άγημα παρέλασε μαζί με τους Έλληνες (Νέο ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
  Ύστερα από 133 χρόνια, η Αλεξανδρούπολη τίμησε χθες με την ανέγερση μνημείου, τους Ρώσους στρατιώτες που πέθαναν στην περιοχή, κατά τη διάρκεια του Ρωσοτουρκικού πολέμου 1877-1878.

Αυτή η Ελλάδα πολέμησε με τέσσερις στρατούς

Εικόνα
  Οι σημερινοί ηγέτες σε Ελλάδα και Κύπρο να ακούσουν την φωνή του Λαού και να πουν «ΟΧΙ» στην ιμπεριαλιστική δουλεία Του Χ.Κ. Λαζαρόπουλου  Όταν ήμουν παιδί είχα βρει μια φωτογραφία ταυτότητας του παππού Ευάγγελου. Ήταν ντυμένος με τη στολή του στρατιώτη και το δίκοχο. Δεν τον γνώρισα ποτέ γιατί έχει πεθάνει από το 1948, αλλά από την ιστορία του κατάλαβα τι σημαίνει να είσαι Ρωμιός. Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας και πατριώτης.

Προβάδισμα ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ

Εικόνα
...αλλά «πρώτο κόμμα» είναι οι αναποφάσιστοι   Προβάδισμα 7,5 μονάδων στη ΝΔ, δίνει νέα δημοσκόπηση. Σύμφωνα με την Καπα Research αν αύριο διεξάγονταν εκλογές...

Το έπος που άλλαξε την Ιστορία (Πίνδος 1940-1941)

Εικόνα
  Γεώργιος Χαροκόπος, αγωνιστής Εθνικής Αντίστασης «Για πρώτη φορά εκατομμύρια ανδρών και γυναικών στην Ευρώπη αισθάνθηκαν μια νέα ελπίδα. Οι ελληνικές νίκες ενέπνευσαν ένα καινούριο πνεύμα στην ηπειρωτική Ευρώπη  και έδωσαν θάρρος στους ελεύθερους ανθρώπους σ’ όλες τις χώρες της Γης...»   («Οι Τάιμς» του Λονδίνου), 2 Φεβρουαρίου 1941

"Μεταδημοκρατία"

Εικόνα
  Το κείμενο μας το έστειλε ο φίλος Σωκράτης Λείπουν σημαντικά πράγματα στο δρόμο προς την ανατροπή. Ο Colin Crouch στο βιβλίο του “ Μεταδημοκρατία ”, απαριθμώντας τους βασικούς λόγους για τους οποίους οδηγηθήκαμε από τη μεταπολεμική δημοκρατία στη millennium μεταδημοκρατία (που όπως κάθε μετα-έννοια επιστρέφει την έννοια στην προ-έννοιας εποχή της) αναφέρει στην κορυφή της πυραμίδας τον κατακερματισμό της εργατικής τάξης με έμφαση στην ελαχιστοποίηση της χειρωνακτικής εργατικής τάξης. 

ΠΑΣ Γιάννινα ο Άγιαξ... του Πεκίνου;

Εικόνα
Φαίνεται πως οι ξένοι επιχειρηματίες το έχουν πάρει ζεστά το θέμα με την Ελλάδα. Ετσι, μετά το επενδυτικό ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό, σειρά παίρνει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ελλήνες στρατιώτες & Ρώσοι Πεζοναύτες παρελαύνουν μαζί! (βίντεο)

Εικόνα
Λίγα χιλιόμετρα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα οι δύο μεγαλύτεροι Στρατοί της Ορθοδοξίας, ο Ελληνικός και ο Ρωσικός, ενώθηκαν πριν λίγο και παρέλασαν για πρώτη φορά, μαζί, στην ίδια διάταξη, σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης στους χιλιάδες κατοίκους της ακριτικής Αλεξανδρούπολης... 

Γιούχα και στην 'Αρτα κατά την διάρκεια της παρέλασης (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Φώτο σημερινή από την αποχώρηση των επισήμων οι οποίοι εγκαταλείπουν την εξέδρα Επεισοδιακή ήταν και στην Άρτα η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου. Πολίτες γιούχαραν τους επισήμους και τους πέταξαν πλαστικά μπουκάλια και αυγά, ενώ είχε αναρτηθεί πανό με συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής.

Συζητήσεις Ελλάδας-Ελβετίας για την φορολόγηση των καταθέσεων

Εικόνα
  Θα είναι στα πρότυπα της συμφωνίας με Γερμανία και Βρετανία   Το θέμα της επίτευξης μιας συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας για τη ρύθμιση των καταθέσεων Ελλήνων σε ελβετικές τράπεζες, που θα μπορούσε να αποφέρει στην Αθήνα σημαντικά κεφάλαια μέσω της φορολόγησής τους... 

Έναρξη ερευνών σε Ιωάννινα, Πατραϊκό, Κατάκωλο;

Εικόνα
  11 χώρες θέλουν άδειες ερευνών υδρογονανθράκων στην Ελλάδα   Κρατικοί φορείς και επιχειρήσεις από 11 χώρες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να λάβουν άδειες έρευνας  υδρογονανθράκων (πετρέλαιο και φυσικό αέριο) στο ελληνικό υπέδαφος.

«Η οικονομία μας έχει πτωχεύσει από πολύ καιρό»

Εικόνα
  Πεπελάσης: Εισερχόμαστε σε ένα παρατεταμένο Γολγοθά   Την απογοήτευσή του εξέφρασε ο γνωστός οικονομολόγος Αδαμάντιος Πεπελάσης, οποίος σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 τόνισε ότι «η οικονομία μας έχει πτωχεύσει από πολύ καιρό», ενώ ανέφερε ότι η χώρα εισέρχεται σε ένα παρατεταμένο Γολγοθά».

Με τέτοιο σώμα μόνο μπικίνι πρέπει να φοράει

Εικόνα
  Σας παρουσιάζουμε τη Lauren Stoner Ένα τόσο καλογυμνασμένο και καλλίγραμμο κορμί ταιριάζει τέλεια… στα ελάχιστα μέτρα ύφασμα ενός μπικίνι.

Η Μέρκελ εκβίασε μέχρι και με πτώχευση της Ελλάδας

Εικόνα
Ήταν ένα από τα βράδια που αν χαρακτηρίζονταν «θρίλερ», μάλλον δεν θα απέδιδαν σε όλο τους το …μεγαλείο τα όσα εξελίχθηκαν.

Τα σημαντικά στοπ-καρέ της Συνόδου Κορυφής!

Εικόνα
Πολλά και ενδιαφέροντα ήταν τα τετ-τατ που είχε ο Γιώργος Παπανδρέου με ηγέτες άλλων κρατών, στην χθεσινή κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.