Gwyneth Paltrow: "Ας είμαστε πιο γενναιόδωροι με την Ελλάδα. Έχει προσφέρει τόσα"

 
Άλλη μία ψήφο εμπιστοσύνης παίρνει η Ελλάδα από μία star του Hollywood. Η βραβευμένη με Όσκαρ, Gwyneth Paltrow σε συνέντευξή της στο "Πρώτο Θέμα" λέει σε όσους κατηγορούν την Ελλάδα για την κρίση που περνά να είναι πιο γενναιόδωροι μαζί της.
 
"Η Ελλάδα έχει μια μακρά ιστορία την οποία εμείς ως οικογένεια τιμούμε, μιας και ο άνδρας μου σπούδασε και επομένως γνωρίζει Αρχαία Ελληνικά», είπε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Gwyneth Paltrow σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα: "Πρώτο Θέμα".

Ο σύζυγός της, τραγουδιστής των  Coldplay, Chris Martin,  έχει σπουδάσει στο University College του Λονδίνου, Ιστορία των Αρχαίων Πολιτισμών και μιλάει μάλιστα πολύ καλά τα Αρχαία Ελληνικά.


  "Ο τόπος αυτός έδωσε αξίες και όρισε ιδανικά. Απέναντι σε μια χώρα που πρόσφερε σημαντικά πράγματα σε ολόκληρη την ανθρωπότητα οφείλουμε να είμαστε περισσότερο γενναιόδωροι", δήλωσε και αποκάλυψε την αγάπη της για τη χώρα μας, αλλά για την ελληνική γλώσσα.

Οι δυο τους αγαπούν τόσο πολύ τον ελληνικό πολιτισμό που πέρσι τον Ιούνιο όταν ήταν να προσλάβουν δάσκαλο για τα παιδιά τους, έθεσαν ως απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα πρέπει να γνωρίζει άριστα και να μιλά ελληνικά. 

Για τον λόγο αυτό άλλωστε πρόσφεραν και μισθό, ύψους 65.000 ευρώ το χρόνο για δύο ώρες καθημερινής διδασκαλίας.

 http://www.cosmo.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ