Αναμεταδότες ιδιαίτερα χρήσιμοι σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών

Μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία ενισχύονται οι Ομάδες Εκτάκτων Αναγκών (Ο.Ε.Α.) της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Άρτας (Ε.Ρ.Α.), ο  πρόεδρος της ‘Ένωσης κ. Γεώργιος Σκανδάλης επισκέφθηκε χθες τον Δήμαρχο Αρταίων τον οποίο ευχαρίστησε, όπως και όλο το Δ.Σ., γι’ αυτή τη χορηγία. 


Όπως ανέφερε ο κ. Σκανδάλης με την παραπάνω χορηγία δόθηκε η δυνατότητα στην Ένωση να αποκτήσει αναμεταδότες οι οποίοι θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών (φωτιές, σεισμούς, πλημμύρες, χιονοπτώσεις) και που θα τους χειρίζονται εξειδικευμένα μέλη του συλλόγου. 

«Για ένα νεοσύστατο σύλλογο σαν το δικό μας αυτή είναι σημαντική βοήθεια, που ενισχύει τους σκοπούς του εθελοντισμού και ελπίζουμε και άλλοι φορείς να δείξουν την ίδια ευαισθησία» τόνισε ο κ. Σκανδάλης.

Ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Γιάννης Παπαλέξης υπογράμμισε την κοινωνική προσφορά των Ομάδων Εκτάκτων Αναγκών της Ε.Ρ.Α. οι οποίες είχαν σημαντική συμβολή και στην αντιμετώπιση των φετινών πυρκαγιών, και τόνισε ότι σ’ αυτή την προσπάθεια ο Δήμος θα είναι πάντα αρωγός ώστε να είναι πάντα έτοιμοι με τη χρήση των νέων τεχνολογιών, να προσφέρουν τις εξειδικευμένες υπηρεσίες τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης