ΘΕΟΔΩΡΙΑΝΑ: Άνοιξε ο δρόμος της Αγίας Τριάδας.

ΘΕΟΔΩΡΙΑΝΑ: Φώτο 22.12.11

Κλιμάκιο του Δήμου με επικεφαλής το δήμαρχο Χρήστο Χασιάκο πήγε στο χωριό

Χθες αργά το μεσημέρι και με μεγάλη δυσκολία, κατάφερε μηχάνημα του Δήμου να προσεγγίσει το χωριό και να φτάσει μέχρι την πλατεία. Έτσι η πρόσβαση στο χωριό από το δρόμο της Αγίας Τριάδας γίνεται κανονικά από όλα τα οχήματα και χωρίς τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. (Δείτε φώτο)


Ιδιαίτερη προσοχή όμως από τους οδηγούς κυρίως τις απογευματινές ώρες λόγω παγετού. Η διάνοιξη του δρόμου από το "Σταυρό" συνεχίστηκε σήμερα και μάλλον μέχρι αύριο το μεσημέρι θα ανοίξει και αυτός. Επίσης αύριο θα καθαριστούν και οι δρόμοι μέσα στο χωριό. 

Σήμερα το μεσημέρι κλιμάκιο του Δήμου με επικεφαλή το δήμαρχο Χρήστο Χασιάκο, δύο αντιδημάρχους και τον πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου έφτασε στα Θεοδώριανα και συζήτησε με τους μόνιμους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό. 

Ελπίζουμε να διαπίστωσε "ιδίοις όμασσι" αυτό που λέγαμε σε πρόσφατη επιστολή μας. Η κοινότητα Θεοδωριάνων πέρα από τις πλούσιες φυσικές ομορφιές της έχει και πάρα πολλά προβλήματα, λόγω της ορεινότητάς της. 

Θεωρούμε ότι όχι μόνο είναι απαραίτητος ο υπάλληλος του ΚΕΠ στη θέση του γραμματέα της κοινότητας που συνταξιοδοτήθηκε, αλλά και ένας κοινοτικός υπάλληλος γενικών καθηκόντων, όπως ακριβώς υπήρχε στην πρώην κοινότητα Θεοδωριάνων.

 ΦΩΤΟ: Σωτήρης Γκορόγιας
ΠΗΓΗ: http://www.theodoriana.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης