Τα δέκα καλύτερα στήθη

 

Είτε φυσικά είτε ψεύτικα

 
Γενναιοδωρία της φύσης; Θαύμα της επιστήμης; Οποιο από τα δύο κι αν ισχύει, σημασία έχει ότι στο Χόλιγουντ είναι συγκεντρωμένα τα ωραιότερα και πλουσιότερα στήθη...



Κι αν λένε ότι ιδανικό στήθος είναι εκείνο που χωράει σε ένα ποτήρι σαμπάνιας, στην «Μέκκα του κινηματογράφου» πολλές σταρ θέλουν ολόκληρη τη… σαμπανιέρα για να χωρέσουν το πλούσιο μπούστο τους!

Ας γνωρίσουμε τα δέκα καλύτερα και μεγαλύτερα (φυσικά και πλαστικά) στήθη του Χόλιγουντ...

1. ΣΑΛΜΑ ΧΑΓΙΕΚ
Respect και μόνο respect στο μεγαλύτερο και φυσικό στήθος του Χόλιγουντ. Σάλμα Χάγιεκ το είδωλο. Αυτοί που γουστάρουν μεγάλα στήθη την λατρεύουν, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση φωτογραφία σαν αυτή της Χάγιεκ να μην υπάρχει σε εφηβικό δωμάτιο. Για ευνόητους λόγους.



2. ΧΑΛI ΜΠΕΡΙ
Από τα ωραιότερα στήθη του Χόλιγουντ είναι αυτό της Χάλι Μπέρι. Ιδανικό μέγεθος, σφριγηλό , δεν περνάει απαρατήρητο σε καμία εμφάνιση της ηθοποιού. Ακόμη και στην περίοδο της εγκυμοσύνης της μαγνήτιζε τα βλέμματα.



3. ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΕΡΣΟΝ
Αν και δεν είναι φυσικά, respect στα στήθη που όλα τα αρσενικά του πλανήτη τα έχουν φαντασιωθεί έστω μία φορά. Εξάλλου, το στήθος είναι αυτό που έκανε διάσημη την Πάμελ Άντερσον κι όταν αποφάσισε να αφαιρέσει λίγη από τη σιλικόνη, αναγκάστηκε να ξαναβάλει, διότι ο κόσμος δεν μπορούσε να συνηθίσει τη νέα εικόνα της.



4. ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΑΓΚΙΛΕΡΑ
Το δυνατό σημείο της Κριστίνα Αγκιλέρα είναι το στήθος της. Πλούσιο βγάζει μάτια κάθε φορά. Κι εννοείται ότι η Αγκιλέρα που αρέσκεται στις προκλήσεις, δεν αφήνει ανεκμετάλλευτο το ατού της. Ακόμη και όταν ήταν έγκυος.



5. ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ
Η φύση στην Σκάρλετ Γιόχανσον στάθηκε εξαιρετικά γενναιόδωρη. Όλα πλούσια της τα έδωσε, από θηλυκότητα, καμπύλες, στήθος. Η ίδια το γνωρίζει και σε κάθε (μα κάθε) εμφάνιση της τονίζει το πλούσιο μπούστο της.



6. ΚΑΡΜΕΝ ΗΛΕΚΤΡΑ
Η διάδοχος της Πάμελα Άντερσον στο «Μπέιγουοτς» μόνο δυσαναπλήρωτο δεν άφησε το κενό. Οι φαν της σειράς είχαν την ευκαιρία να χαζεύουν το στήθος της Κάρμεν Ηλέκτρα να ζορίζεται στο αθάνατο κόκκινο ολόσωμο μαγιό της ναυαγοσώστριας.



7. ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΒ ΧΙΟΥΙΤ
Φυσικό, ιδανικό μέγεθος, στητό και χάρμα οφθαλμών είναι το στήθος της Τζένιφερ Λοβ Χιούιτ, η οποία μπορεί να μην είναι από τις A list σταρ του Χόλιγουντ, σε κάθε δημόσια εμφάνιση της, όμως, τραβάει πάνω της τα φλας. Το λόγο μπορούμε να τον δούμε.



8. ΜΠΙΓΙΟΝΣΕ
Λένε ότι όσες γυναίκες διαθέτουν μεγάλες καμπύλες, υστερούν στο στήθος. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση της Μπιγιονσέ, η οποία διαθέτει ένα από τα καλύτερα μπούστα. Το ξέρει και μας το δείχνει.



9. ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ
Όλα μεγάλα τα έχει η επαγγελλόμενη… celebrity, Κιμ Καρντάσιαν. Εξάλλου, οι καμπύλες και το πλούσιο στήθος της (ένα πειραγματάκι το έχει υποστεί) είναι το… ταλέντο που την ξεχώρισε και την έκανε να μπει στον λαμπερό κόσμο του θεάματος.



10. ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΜΠΕΚΑΜ
Αν κι έχει πέσει πολύ νυστέρι, το στήθος είναι ο, τι καλύτερο έχει να επιδείξει η αποστεωμένη Βικτόρια Μπέκαμ. Κι επειδή, ξέρει ότι είναι το μόνο δυνατό σημείο της, φροντίζει να το διαφημίζει με κάθε ευκαιρία.



Πηγή: espressakia

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ