ΑΡΤΑ: Τον έπιασαν χθες στο Μενίδι με 100 γρ. ηρωϊνης

ΠΡΕΒΕΖΑ: 43χρονη οικιακή βοηθός άδειασε τα χρυσαφικά του σπιτιού. ΓΙΑΝΝΕΝΑ: "Ριφιφί" σε κατάστημα ειδών λαϊκής τέχνης


Συνελήφθη χθες (23-12-2011) στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας ημεδαπός, ηλικίας 43 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένης αστυνομικής έρευνας, χθες το βράδυ στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας, ύστερα από έλεγχο σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 43χρονος, βρέθηκε στην κατοχή του μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης βάρους (100) γραμμαρίων. 

Ναρκωτικές ουσίες, όχημα καθώς και δύο (2) κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας. 

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή στην Πρέβεζα 

Συνελήφθη χθες (23-12-2011) το πρωί στο Καλαμίτσι Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, 43χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για κλοπή. 

Συγκεκριμένα, η συλληφθείσα χθες (22-12-2011) το μεσημέρι, όπως καταγγέλθηκε από τον 55χρονο ημεδαπό παθόντα, αφαίρεσε από την οικία του στην Πρέβεζα, όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός, κοσμήματα και χρυσαφικά συνολικής εκτιμώμενης αξίας (50.000) ευρώ. 

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας. 

Κλοπή σε κατάστημα ειδών λαϊκής τέχνης – ασημικών στα Ιωάννινα 

Καταγγέλθηκε χθες (23-12-2011) το μεσημέρι στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων κλοπή, με τη μέθοδο του «ριφιφί», σε κατάστημα ειδών λαϊκής τέχνης –ασημικών στα Ιωάννινα, ιδιοκτησίας 45χρονου ημεδαπού. 

Ειδικότερα, νυχτερινές ώρες της 22/23-12-2011, άγνωστοι δράστες εισήλθαν αρχικά σε παράπλευρο ακατοίκητο οίκημα και στη συνέχεια, δημιούργησαν οπή στην μεσοτοιχία, εισήλθαν στο κατάστημα ειδών λαϊκής τέχνης και αφαίρεσαν ασημένια κοσμήματα μεγάλης αξίας. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης