ΦΤΕΡΗ ΑΡΤΑΣ: Το μετατρέπουν ως Πολιτιστικό Κέντρο


Στο χωριό Φτέρη Άρτας των Κεντρικών Τζουμέρκων, οι κάτοικοι αποφάσισαν να ανακαινίσουν το παλιό Δημοτικό Σχολείο και Αγροτικό Ιατρείο και να το μετατρέψουν ως Πολιτιστικό Κέντρο.



Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή η προσπάθεια αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες. Με την ευκαιρία αυτή η επιτροπή ανακαίνισης καλεί όποιον θέλει και έχει οικονομική δυνατότητα, δεδομένης της δύσκολης οικονομικής κατάστασης να δώσει κάποιο χρηματικό ποσό για την βοήθεια της ολοκλήρωσης των έργων, σε κάποιο από τα μέλη ή στο ΔΣ της εφημερίδας ΑΡΑΧΘΟΣ.


Εντός του πολιτιστικού αυτού κέντρου θα λειτουργήσει Μουσείο, Βιβλιοθήκη, αρχείο τοπικών εφημερίδων και θα είναι έτοιμο επίσης να φιλοξενήσει όμορφες εκδηλώσεις.

Την επιτροπή ανακαίνισης απαρτίζουν οι: ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ , ΕΛΕΑΝΑ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ , ΠΕΠΗ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ ,ΚΟΜΖΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ -ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΡΕΝΑ ΚΑΜΠΡΗ. 

Σχόλια

  1. kala ola ayta me ta politistika..... mhpos omws 8a prepei na doyme to ktirio san sxoleio gia to ayrio....??? na zitisoume k ena daskalo....!!! oso gia paidia ....8a vroume efkola.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης