ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ: Διέλυσαν με τη βία τους Αγανακτισμένους

 

Φωτογραφίες από τη διαδήλωση στις ΗΠΑ

 
Με δακρυγόνα και πλαστικά σφαίρες απάντησε η αστυνομία στα αντικείμενα που πετούσαν διαδηλωτές του κινήματος «Καταλάβετε τη Γουόλ Στριτ», οι οποίοι βγήκαν χθες βράδυ στους δρόμους του Όκλαντ στην Καλιφόρνια. 


Οι διαδηλωτές διαλύθηκαν μετά την επιχείρηση καταστολής της αστυνομίας, η οποία λίγο νωρίτερα είχε συλλάβει ακτιβιστές και είχε καλέσει τους υπόλοιπους να διαλυθούν.

Τουλάχιστον ένας από τους διαδηλωτές χτυπήθηκε από δακρυγόνο με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει στο κεφάλι και να χάσει τις αισθήσεις του, σύμφωνα με φωτογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου. Άλλοι διαδηλωτές τον απομάκρυναν από την περιοχή αυτή.

Οι διαδηλωτές, οι οποίοι κατόπιν ανασυγκρότησαν τις δυνάμεις τους, άρχισαν να πετούν αυγά στην αστυνομία, που απάντησε πετώντας κάψουλες μπογιάς.

Ακτιβιστές του κινήματος «Καταλάβετε τη Γουόλ Στριτ» έχουν εγκατασταθεί από τις 17 Σεπτεμβρίου στην οικονομική συνοικία της Γουόλ Στριτ στη Νέα Υόρκη καταγγέλλοντας τις ακρότητες που επιβάλλει το χρηματοπιστωτικό κατεστημένο και τις ολοένα μεγαλύτερες ανισότητες.


Δείτε τις φωτογραφίες


















 http://www.newsbeast.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης