ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Ήταν νεαρής ηλικίας τα βαποράκια...


Κατασχέθηκαν περίπου 523 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (24-10-2011) το βράδυ στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 30, 21,20 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης), καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή. 


Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών ότι 21χρονος ημεδαπός κατέχει και διακινεί ποσότητες κάνναβης, τις οποίες αποκρύπτει σε οικία 20χρονου ημεδαπού στα Ιωάννινα, οι αστυνομικοί μετά από έλεγχο στον 21χρονο, βρήκαν στην κατοχή του δυο (2) χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους (156,4) γραμμαρίων.


Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 20χρονου ημεδαπού, από την οποία είχε μόλις εξέλθει ο 21χρονος και στην οποία βρίσκονταν ο 20χρονος και ένας 19χρονος ημεδαπός, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους (172,2) γραμμαρίων και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων προέκυψε ότι ο 21χρονος είχε προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες από 30χρονο ημεδαπό.

Ο 30χρονος ημεδαπός εντοπίστηκε στα Ιωάννινα και μετά από έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης βάρους δύο (2) γραμμαρίων. Σε διενεργηθείσα, μετέπειτα έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Ποσότητα κάνναβης βάρους (193,1) γραμμαρίων
• Μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
• Ένα (1) μεταλλικό ξίφος
• Το χρηματικό ποσό των χιλίων εννιακοσίων (1900) ευρώ, ως προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών ουσιών


Επίσης, κατασχέθηκαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης